Adresse:
Sandvikavegen 6, 2312 Ottestad

Tlf: 62 58 57 00

Kia Carens

Sporty design
Med sitt sporty utseende er nye Kia Carens idéell for den aktive og stilbevisste familien, med dynamisk styling og mange smarte designløsninger både innvendig og på utsiden.

LED kjørelys foran og bak
Stilige xenonlykter i front og markante horisontale baklykter med nyeste LED-teknologi.

Kupé
Førersete med god oversikt og komfort – og med inituiv betjening av de mange avanserte funksjonene

Interiør
Den generøse bruken av myke materialer og dekordetaljer i krom er vakkert gjennomført i hele kupeen.

7 seter
Med nok plass for syv passassjerer, voksne eller barn, venner eller kjæledyr, pluss praktiske 3:3:3 nedfellbare seter kan du lage det mest idéelle oppsettet for ditt behov.

Nedfellbare seter
Den fleksible setekonfigurasjonen i Carens kan enkelt tilpasses dine behov på et blunk. Ved å legge ned det nedfellbare passasjersetet foran kan ta med deg gjenstander på inntil 2,15 meter i kupeen. På andre rad får du tre individuelle seter som kan skyves forover og bakover for bedre komfort. Ved å slå ned setene i både andre og tredje seterad, får du en lastekapasitet på hele 1650 liter. Det gir deg nok plass til store ting og ukens handleposer.

Romslig bagasjerom
Kia Carens lever virkelig opp til sitt MPV-navn; gjennom å tilby mer enn 1600 liter lastekapasitet når alle setene er lagt ned. Med så mye plass trenger du aldri mer bekymre deg om å få plass i bilen.

Parkeringsassistanse
Vi tar sikte på å maksimere effekten av vår teknologi på kjøregleden. Smart parkering Assist System (SPAS) er et godt eksempel: det gjør nesten hele parkering for deg! Det er hva vi kaller smart.

Biler