Adresse:
Sandvikavegen 6, 2312 Ottestad

Tlf: 62 58 57 00

Kia Sorento

Sorento – Et smakfullt høydepunkt. Kia Sorento kan leveres som varebil!

Vi presenterer den splitter nye Kia Sorento. Et sports- og nyttekjøretøy som er konstruert for et urbant liv av designere med sterk kompetanse innen terrengteknologi. Resultatet er en kompromissløs bil med alt du kan ønske deg av komfort, stil og ytelse. Hvis du setter pris på familielivet og hvis du vil gjøre det aller beste ut av fritiden din – da vil du sette pris på alt den nye Sorento har å tilby.

Enten du kjører turer på landet, i fjellet eller i byen, kan du være sikker på at du har den kraften og ytelsen du trenger. Du kan velge mellom tre motorer: to med bensin, og en med diesel – og mellom manuelt og automatgir. Den kraftige firehjulsdriften gir en ytterligere dimensjon for veigrep og kjøreegenskaper. Resultatet er en behagelig kjøreopplevelse, med både økonomisk kjøring og kraft slik du ønsker det.

Kia Sorento har et helstøpt selvbærende karosseri som kombinerer lav vekt med styrke og stivhet. Den er dessuten forsterket ytterligere med blant annet veltebøyle og sikkerhetschassis med sterkt spente stålplater som absorberer energi ved et sammenstøt. Med aktivt sikkerhetsutstyr som kollisjonsputer, beltestrammere og elektronisk stabilitetskontroll, vil du oppleve at din Sorento føles som et svært trygt sted å befinne seg.

Biler