Stelvio Quadrifoglio

Fra kr

Ta kontakt

Stelvio Quadrifoglio

Stelvio Quadrifoglio er ikke bare den kraftigste bilen Alfa Romeo noengang har konstruert til veibruk. Den representerer et møtepunkt mellom teknologi og følelser som kun kan tilhøre et berømt merke som Alfa Romeo.
Her har vi et sportsmerke som ble skapt for 106 år siden og som fremdeles står for noe helt originalt idag: en lidenskap for motorsport ulikt noe annet. Visceral. Energisk. Teknologisk.

Drivstoff

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

510

Alfa Romeo er et sportsmerke som er over 100 år gammelt og som fremdeles er tro mot sin historie: lidenskap for kjøreglede ulikt noe annet. Modig. Energisk. Teknologisk. Elegant.
  • Spesifikasjoner

TEKNOLOGI

Teknologien bak nye New Giulia Quadrifoglio ble utviklet for å øke ytelsen og gi en flott kjøreopplevelse. Menneske/maskin samspillet er alltid kjernen i alle nyskapninger for å skape en bil som er en naturlig forlengelse av førerens kropp, sinn og hjerte.

DET ER PÅ TIDE Å TA AV IGJEN

Nye Giulia Quadrifoglio er ikke bare den raskeste sedanen for veibruk som er produsert av Alfa Romeo. Den viktigste følelsen bak rattet som denne bilen kan gi, er ekte spenning. Alt er konstruert for kjøreglede. nye Giulia Quadrifoglio gir en følelse av frihet.

OVERTRO BLIR TIL SUPERYTELSE

Det begynte som en enkel lykkeønskning og endte opp med å bli et symbol for noe enda mer magisk: banerekorder og baneseire for Alfa Romeo og førernes som tok dem. Da Ugo Sivocci vant Targa Florio i 1923, krysset firkløveren hans linjen før han selv. Siden da har Quadrifoglio fulgt Alfa Romeo i de mest legendariske seirene: fra P2 i verdensmesterskapet i 1925 til Formula 1 verdensmesterskapet med ‘Alfetta’ 158 og 159 i henholdsvis 1950 og 1951. Den er et bevis på den lykken du kan bygge når du tar ytelse og konstruksjon like alvorlig som Alfa Romeo gjør.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på

Følg nyhetsbrev fra
Porsche Center Porsgrunn

Meld deg på