Helelektrisk SUV

Jaguar I-PACE 400hk

I-PACE EV400 fra

kr 789.900,-

Jaguar I-PACE 400hk

Vinner av World Car of the Year, World Car Design of the Year og World Green Car*. Jaguar I-PACE er designet som en elbil og en som trosser konvensjonene for hvordan en bil tilpasses for elektrisk drivlinje. Det gjør den til en av de mest attraktive modellene på veien i dag.

Drivstoff

Elektrisk

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

400hk

WLTP-rekkevidde

470

KJØRESTIL

Jaguar I-PACE 400hk har en rekkevidde på opptil 470 km etter WLTP-syklusen* i kombinasjon med et høyteknologisk 90 kWh litium-ion-batteri og luftmotstand på 0,29 Cd.

Det som påvirker rekkevidden i størst grad er føreren. Hyppig akselerasjon vil ha negativ effekt på bilens ladestatus mens jevn hastighet vil gi bilen optimal rekkevidde. Rolig akselerasjon kan også redusere behovet for kraftig nedbremsing som forbruker mer energi enn myk bremsing.

OFFENTLIG LADING

I-PACE leveres med en Mode 3-kabel som kan brukes til AC-lading på offentlige ladepunkter. Dette er standard i de fleste land. Det er enkelt å finne offentlige AC-ladepunkter med Jaguar Remote App eller via navigasjonssystemet. En vanlig 50 kW lader kan levere en rekkevidde på opptil 270 km per time. DC-hurtigladere med tether-kabel blir stadig mer vanlig, etterhvert som den offentlige lade-infrastrukturen utvikles. I-PACE er utstyrt for å tåle 100 kW DC-ladere via tether-kabel.

LAD OVERALT

Jaguar Public Charging er en tjeneste som har samlet 80% av alle tilbyderne til hurtiglading i ett felles betalingssystem. De har nå tilgang til 175.000 ladestasjoner, og antallet øker for hver dag som går. I Norge dekker Plugsurfing blant annet lading hos Ionity og Fortum. Appen og ladebrikken er utrolig enkel i bruk. Fakturering skjer én gang pr.mnd direkte fra Plugsurfing, og man kan hele tiden følge sitt forbruk.

Spesifikasjoner

DIMENSJONER

Lengde 4 680 mm

Bredde 1 890 mm

Høyde 1 560 mm

Akselavstand 2 990 mm

Bagasjeromsplass 638 liter bak og hele 30 liter foran

I-PACE Silverstone Edition har følgende ekstrautstyr inkludert:
– Home charging cable
– Electronic Air Suspension
– Fixed panoramic roof
– Black Exterior Pack
– Privacy glass
– 20″ Style 5068, 5 spoke, Gloss Black
– 12-way heated, electric memory front seats with 2-way manual headrests
– Ebony Morzine headlining
– Touch Pro Duo
– Wireless device charging with phone signal booster
– Cold Climate Pack

INNEBYGD TEKNOLOGI

Pivi Pro, vårt nye one-touch infotainmentsystem, gir all viktig infotainment, på et øyeblikk. viser deg nærmeste tilgjengelige ladestasjon, pris og estimert ladetid. Mulighet for tilkobling av to telefoner på samme tid.

FØRST OG FREMST EN JAGUAR

I-PACE er først og fremst en Jaguar. Elmotorene og den perfekte vektfordelingen leverer 696 Nm umiddelbart dreiemoment med smidigheten til en sportsbil. Utviklet for optimal sikkerhet. I-PACE er utstyrt med en rekke førerassistansefunksjoner som bidrar til å beskytte både deg og passasjerene.

LED HOVEDLYS

De smale, futuristiske LED-lysene med vår doble signatur J Blade-grafikk gir I-PACE et særpreget utseende på veien.

FØLELSE AV ROMSLIGHET

I-PACE er utstyrt med en flytende midtkonsoll. Et unikt, skråstilt design gir deg en følelse av romslighet i I-PACE, i det øyeblikket du åpner døren.

EFFEKTIV LADING

Jaguar I-PACE 400hk leveres nå med en 11kW standardlader, slik at du med tilgang til trefaset strømforsyning, kan oppnå betydelig raskere lading. En fullading med dette, tar nå bare 8,6 timer. Lader du på farten, vil en 50 kW lader tilføre opptil 53 km på 15 minutter, mens en 100kW lader vil gi deg opptil 127 km rekkevidde, på samme tid.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.

Følg nyhetsbrev fra

Følg nyhetsbrev fra
Porsche Center Porsgrunn

×