Enestående luksus

Range Rover

Range Rover fra

Kr 1.879.950,-

Range Rover

Range Rover er den originale luksus-SUV-en som har ledet an utviklingen i mer enn 50 år med en kombinasjon av komfort, eleganse og enestående kjøreegenskaper. Den nye Range Rover er den mest attraktive noensinne med en blanding av moderne og estetisk eleganse, teknologisk raffinement og sømløs tilkobling.

Ekstraordinær komfort, enestående kvalitetsfølelse og et fantastisk utvalg av det nyeste og beste innen motor- og chassis-teknologi, gjør at dagens Range Rovere fremdeles er i en klasse for seg.

Drivstoff

Bensin, Bensin Plug-in Hybrid

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

510

100

Nye Range Rover defineres av tilstedeværelse, formalitet og harmonien mellom proporsjoner, overflater og linjer.

Luksuriøse alternativer til tradisjonelt skinn inkluderer et nytt premium tekstil som kombinerer UltrafabricsTM og KvadratTM ullblanding.

Nye Range Rover SV er en utsøkt tolkning av Range Rovers luksus og personliggjøring, håndlaget av Special Vehicle Operations.

Ingeniørene har redusert den kognitive belastningen på føreren, mens neste generasjons støydemping med høyttalere på hodestøttene skaper det ultimate raffinementet.

Integrert chassiskontroll med Dynamic Response Pro gir overlegen kjørekomfort med luftfjæring som optimaliserer bilen ved kurvekjøring med eHorizon-data.

Spesifikasjoner

FORNEM EKSTERIØRDESIGN

Den reduktive karakteren til designet er fri for overflødige detaljer, noe som resulterer i en fantastisk modernitet. Dette er den mest elegante Range Rover som noen gang er laget.

SOFISTIKERT INTERIØRDESIGN

De fineste materialene brukes til å skape et fristed for en overlegen reiseopplevelse.

EKSEPSJONELLE EVNER

En rekke teknologier for komfort og sikkerhet, inkluderer All Wheel Steering og Terrain Response 2 som standard.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.

Følg nyhetsbrev fra

Følg nyhetsbrev fra
Porsche Center Porsgrunn

×