Helt nye EQB fra Mercedes-EQ

Mercedes-Benz EQB

Mercedes-Benz EQB fra kr

Kr 497.801,-

Mercedes-Benz EQB

EQB er den ultimate familiebilen med fleksible plassløsninger og syv seter som norsk standard. Fra første halvdel i januar 2022 er modellene klare for bestilling, og forventet på norske veier kort tid etter salgsstart.

Drivstoff

Elektrisk

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

WLTP-rekkevidde

419

Rekkevidden er på opptil 419 kilometer (WLTP), og det er mulighet for 4MATIC firehjulstrekk. Med et bagasjerom som strekker seg fra 465 til 1620 liter er du godt rustet til å håndtere en dynamisk og hektisk hverdag.

Spesifikasjoner

EQB tar med seg alle de positive egenskapene fra GLB

EQB leverer en svært effektiv elektrisk drivlinje. Bilens robuste interiør.

Stemmestyring og elektriske detaljer

Langs dashbordet er den velkjente Widescreen Cockpit plassert, en skjermflate som gir krystallklare digitale instrumenter. Med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) har du mulighet til å bruke stemmestyring via talekommandoen «Hey Mercedes». Her kan du for eksempel be om å skru opp varmen i bilen eller bytte lys på Ambient Lighting.

Fleksible plassløsninger og mulighet for 7 seter

EQB har et romslig interiør. Derfor har modellen fått en tredje seterad som norsk standard, noe som gir deg totalt 7 seter. Her kan to ekstra passasjerer med en høyde på opptil 1,65 meter sitte komfortabelt. Lastevolumet i bagasjerommet strekker seg fra 465 til 1620 liter.

Bakseteryggen på andre rad kan justeres i flere steg som standard, og som et tilvalg kan hele seteraden justeres i lengderetning med 140 millimeter. Det frigjør hele 190 liter med plass i bagasjerommet. Opptil fire barneseter kan setes inn i EQB, og baksetene i den tredje seteraden kan legges flatt ned i gulvet.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.

Følg nyhetsbrev fra

Følg nyhetsbrev fra
Porsche Center Porsgrunn

×