Mercedes-Benz GLE

GLE er smartere, mer oppmerksom og hensynsfull enn noen gang, og tegner et helt nytt bilde av biltypen SUV. Med 320hk og 700 nm får du GLE fra 0-100 km/t på 5.3 sekunder med et smil om munnen. Kjøregleden er bare begynnelsen.

Tredje generasjon ladbar hybrid: Nå kan du for første gang velge om du vil ha el-drift i kombinasjon med bensin- eller dieselmotor.

Drivstoff

Elektrisk + Diesel

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

320hk

WLTP-rekkevidde

99

I kjøreprogrammet «Curve» kan bilen aktivt legge seg inn i svingen. Det reduserer tverrkraften til et minimum og øker komfort og dynamikk merkbart. I kjøreprogrammet «Comfort» registrerer ROAD SURFACE SCAN kjørebanen foran bilen med et stereokamera. Fjærbenene blir så aktivert på en slik måte at karosseribevegelsene reduseres betydelig når hjulene treffer ujevnheter. I tillegg kommer kjøreprogrammene «Sport» og «Offroad».

Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz GLE fra

Kr 1.050.000,-

  • Spesifikasjoner

Som den største SUV-en med plug-in hybriddrift fra Mercedes-Benz drar GLE med begge motoralternativer nytte av det ypperste innen moderne teknologi. Stikkord i denne sammenhengen er, foruten lengre elektrisk rekkevidde, større batteri og raskere lading underveis, en enda finere opplevelse av elektrisk mobilitet.

Ta det med ro. Ett av verdens mest moderne understell.

GLE beveger seg suverent i all slags terreng. Med det helaktive understellet E-ACTIVE BODY CONTROL med luftfjæring kombinerer vi våre mest innovative, intelligente understellsteknologier til en fascinerende kjøreopplevelse.

En SUV med enorm eleganse.

Tilbakeholden det ene øyeblikket og straks nærværende det neste – det er kunsten med GLE-designen. Digitale display, åpenporet tredekor og markante SUV-designdetaljer vitner om en imponerende indre storhet. Det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen i GLE SUV.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på