Fremtiden er her

Nye Mercedes-Benz EQG

Ingen kan forutsi hvor fremtiden vil ta oss. Men èn ting er sikkert: G-Klasse skal dit.

Er du klar for å oppleve et helt nytt nivå av det elektrifiserende eventyret?

Helt nye EQG er her for å redefinere terrengkjøring, og kombinerer de velkjente egenskapene til en original G-Klasse med elektrisk mobilitet. Et terrengkjøretøy som har vært tro mot eget design i mer enn 40 år, våger seg et skritt inn i fremtiden.

EQG kombinerer sitt ikoniske opphav og terrengegenskaper med futuristiske elementer. Den ikoniske
G-Klasse silhuetten, aerodynamiske linjer og en unik grill gir EQG en dynamisk tilstedeværelse i ethvert terreng.

Drivstoff

Elektrisk

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

Et unikt offroad-ikon.

G-Klasse har, uten sidestykke når det gjelder offroad-egenskaper, avanserte funksjoner for å takle bratte stigninger, dypt vann og utfordrende terreng. Dens robuste konstruksjon og sofistikerte firehjulsdrift gir overlegen stabilitet og kontroll i tøffe kjøreforhold.

Nye Mercedes-Benz EQG

Nye Mercedes-Benz EQG

Fra kr 2.350.000,

  • Spesifikasjoner

G-Klasse helt siden 1979.

Den ikoniske modellen vi kjenner i dag har sin opprinnelse fra 1979. Gjennom mer enn fire tiår har det ytre designet til terrengbilen endret seg minimalt, selv med en omfattende omstrukturering i 2018. Året markerte den største teknologiske utviklingen i bilmodellens historie, men endringene på eksteriøret var minimale. Denne forsiktige tilnærmingen til designendringer har vært bevisst, ettersom de opprinnelig funksjonelle elementene over tid har blitt ikoniske designelementer.

Mercedes-Benz EQG design.

EQG viderefører designarven fra sin modellserie og kan ved første øyekast gjenkjennes som en G-Klasse. Mens nye EQG beholder den karakteristiske kantete formen og de ikoniske designelementene, introduserer den også unike trekk fra de helelektriske modellene. Eksempelvis erstattes den tradisjonelle beskyttelseslisten med opplyste striper, noe som gir EQG et distinkt visuelt preg.

EQG | Eksteriør og høydepunkter.

Forfra ser EQG kjent ut, ikke minst på grunn av de typiske kantede frontlysene. I stedet for en klassisk grill, kjent fra de tradisjonelle modellversjonene, har denne helelektriske varianten en kontinuerlig dyp svart panelgrill. Midt på grillen lyser Mercedes-Benz-stjernen opp med 3D-effekt, omgitt av animerte mønstre av runde firkanter i en blåfargetone. EQG ruller på 22-tommers polerte aluminiumsfelger.

EQG | Motor, rekkevidde og ytelse.

EQG drives av fire elektriske motorer, plassert nær hvert hjul, som kan styres individuelt for å forbedre kjøring både på vei og i terreng. Designet på den elektriske drivlinjen gir tydelige fordeler for terrengkjøretøy. Batteriene er strategisk integrert i rammen for å oppnå et lavt tyngdepunkt, noe som forbedrer kjøretøyets stabilitet og håndtering. Med elektromotorene sitt momentane dreiemoment, kan et helelektrisk terrengkjøretøy som EQG skryte av enorm trekkraft og kontrollerbarhet.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på