Unik SUV

Peugeot 3008 SUV

Peugeot 3008 SUV fra

Kr 549.900,-

Peugeot 3008 SUV

Bli kjent med den nye PEUGEOT 3008 SUV, med en unik stil som utfordrer den tradisjonelle oppfatningen av en SUV. Den kraftfulle designen gir bilen et dynamisk og elegant uttrykk. PEUGEOT i-Cockpit® er oppdatert med mye nyskapende teknologi som gir bedre komfort og sikkerhet om bord. Og enten du velger ladbar hybrid, bensin eller diesel, sørger de effektive motorene for smidige og behagelige kjøreegenskaper.

Drivstoff

Bensin

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

300hk

WLTP-rekkevidde

59

En ny kjøreopplevelse

Peugeot 3008 SUV leveres med en oppgradert utgave av i-Cockpit som gjør kjøringen enkel og intuitiv.
Kompakt multifunksjonsratt, 10-tommers HD-berøringsskjerm, elegante vippebrytere i krom og digitale head-up-instrumenter gir økt komfort og sikkerhet.

I hybrid versjonen viser de digitale head-up-instrumentene og berøringsskjermen diverse hybridrelatert kjøreinformasjon, blant annet kjøremodus, ladeindikator, elektrisk rekkevidde og strømforbruk.

  • Spesifikasjoner

Design som begeistrer

PEUGEOT 3008 SUVs utvendige design gjenspeiler bilens kraftfulle og smidige egenskaper. Det helt nye frontpartiet gir bilen særpreg. Designmessig innleder denne toppmodellen en ny og spennende epoke.

Den unike Peugeot i-Cockpit opplevelsen

Den nye PEUGEOT 3008 SUV er utstyrt med en ny og oppdatert versjon av PEUGEOTS avanserte og ergonomiske førerplass i-Cockpit®. Førerplassen gir en enkel og intuitiv kjøreopplevelse med komfort og trafikksikkerhet i høysetet.

Det kompakte flerfunksjonsrattet gjør bilen lett å manøvrere og gir bedre kontroll.

Den nye 10-tommers berøringsskjermen med HD-oppløsning og flerberøringsfunksjonalitet gir tilgang til et talestyrt 3D-navigasjonssystem. De elegante knappene i krom gir rask og enkel tilgang til diverse komfortfunksjoner.

Headup-displayet viser kjøredata klart og tydelig og er lett å stille inni og tilpassei etter behov, slik at du har full oversikt og aldri trenger å flytte blikket fra veien.

Den ladbare hybridversjonen er utstyrt med en spesialutgave av PEUGEOT i-Cockpit®, der blant annet kjøremodus, ladestatus og resterende rekkevidde vises i kombiinstrumentet. På berøringsskjermen kan du se statistikk over energiforbruket, både fra strøm og fra drivstoff.

Nyskapende teknologi

PEUGEOT 3008 SUV er utstyrt med en ny generasjon førerassistentsystemer som gir økt komfort og sikkerhet om bord og viser vei mot fremtidens selvkjørende biler.

Assistentsystemene hjelper deg å holde lave skuldre bak rattet. De kan følge med på trafikkreglene (trafikkskiltgjenkjenning), bidra til god flyt i trafikken (Drive Assist Plus-pakken, adaptiv cruisekontroll med Stop & Go, plasseringsassistent og filholderassistent som gjenkjenner veikanten) eller analysere omgivelsene (blindsoneovervåking).

Intelligent teknolog

Uansett hvilken motorvariant du velger til din nye PEUGEOT 3008 SUV, får du egenskapene du forventer deg når du kjører en Peugeot: mye plass til passasjerer og bagasje og – ikke minst – stor kjøreglede.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på