Premium sedan

Peugeot 508

Peugeot 508 fra

Kr 519.900,-

Peugeot 508

En premium sedan med et dristig utseende, kompromissløs design og avansert teknologisk utstyr. Få en intens kjøreopplevelse med DIESEL, BENSIN eller PLUG-IN HYBRID motor.

Drivstoff

Elektrisk + Bensin

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

225hk

WLTP-rekkevidde

40

  • Spesifikasjoner

Med sin lave, dynamiske profil, aggressive front, og kraftige og muskuløse utseende varsler den nyskapende toppklasse-sedanen PEUGEOT 508 en ny epoke med sportslig eleganse. De skulpturale linjene, de forseggjorte detaljene i grillen og den nye lyssignaturen fremhever bilens stilfulle, dristige og nyskapende særpreg. Utforsk PEUGEOT 508 HYBRID.

MOTORER

PEUGEOT 508 sedan gir fleksibel kjøring og eksemplarisk veigrep forsterket aktiv komfortfjæring. De effektive €6.3 PureTech- og BlueHDi-motorene og den automatiske EAT8 kombinerer kraft med kontrollert CO2-utslipp.

Oppdag en helelektrisk kjøreglede i PEUGEOT 508 HYBRID, med minimale vibrasjoner, ingen CO2-utslipp og uten bråk fra motoren.

SIKKERHET OG KJØREHJELPSSYSTEMER

Med et omfattende utvalg av teknologisk utstyr, er PEUGEOT 508 SW utstyrt med merkevarens nyeste førerassisteringssystemer som styrker sikkerheten, hjelper deg i manøvreringene dine og hjelper deg til å forstå og forutse miljø og veiforhold bedre.

FØRERSETET

Ta kontroll med PEUGEOT i-Cockpit® og opplev en smidig og visjonær kjøreposisjon med kompakt ratt, konfigurerbart head-up digitalt panel og 10″ HD berøringsskjermi.

I PLUG-IN HYBRID-versjonen inkluderer PEUGEOT i-Cockpit et spesielt univers som viser energiflyten, blant annet.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på