Varebilen som har alt

Peugeot Expert Varebil

Peugeot Expert Varebil fra

Kr 428.900,-

eks. mva

Peugeot Expert Varebil

Nye Peugeot Expert er varebilen som har alt du trenger, med blant annet mange nyttige funksjoner som gjør arbeidsdagen enklere. De oppdaterte motorspesifikasjonene gir større ytelse og dermed også økt kjøreglede i hverdagen.

Drivstoff

Diesel

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

180hk

UTVENDIG DESIGN

PEUGEOT Expert har et særegent design som oser av soliditet og eleganse, med perfekt harmoni mellom fronten, kupeen og lasterommet. De minimalistiske linjene fremhever den moderne silhuetten, og den nye vertikale grillen – som er plassert uvanlig høyt oppe – gjør bilen lett gjenkjennelig og desto mer attraktiv. Pack Look og LED-lyssignaturen gir bedriften et ekstra stilig image.

  • Spesifikasjoner

INNVENDIG KOMFORT

Innvendig i varebilen PEUGEOT Expert er det lagt stor vekt på førerkomfort. Stigtrinnet gjør det enkelt å ta plass i det høye førersetet som gir maksimal oversikt, og den praktiske og ergonomisk riktig innredede kabinen har mye oppbevaringsplass. Den perfekte kjørestillingen, der du setter setter deg inn bak rattet og nyter en nyskapende kjøreopplevelse med head-up-display og mange integrerte førerassistentsystemer. I PEUGEOT Experts midtarmlene skjuler det seg et svingbart Moduwork-bord, som gjør bilen til et ergonomisk og praktisk mobilt kontor. Smarttelefonholderen med integrert ladekabel og nettbrettholderen på dashbordet gjør det mulig å ha digitale verktøy synlig og til enhver tid innen rekkevidde.

TILKOBLINGSMULIGHETER

Med nye generasjon nettilkoblede 3D-navigasjonssystem med talestyring er den utrolig brukervennlig i Det er ingen sak å finne fram! Systemet styres via berøringsskjermen og henter informasjon fra Internett med blant annet trafikkinformasjon i sanntid fra TomTom Traffici Du kan også koble smarttelefonen til USB-porten på dashbordet og benytte deg av Mirror Screen*-funksjonen. Appene vises da og kan brukes direkte på den 7 tommer store berøringsskjermen.

BLUEHDI MOTORER

De nye BlueHDi motorene gir forbedret kjøreglede kombinert med optimalisert drivstofforbruk og CO2-utslipp. Spesielt imponerende med tanke på ytelse er BlueHDi 180 EAT6 motor, som kommer i forbindelse med en automatisk 6-trinns girkasse som benytter Quick shift teknologi. Med raskere, mer flytende girskift, en høy grad av brukervennlighet og reduksjoner i CO2-utslipp, de nye BlueHDi motorer tilbyr alt du kan ønske deg!

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på