Møt helelektriske Volvo EX90

Volvo EX90 Elektrisk

Volvo EX90 TWIN ULTRA

Fra kr 945.417,-

Volvo EX90 TWIN PERFORMANCE ULTRA

Fra kr 993.417,-

Volvo EX90 Elektrisk

Endelig er den her! Nye helelektriske Volvo EX90. Dette blir en fullstørrelse SUV med hele 7 seter. Bilen kommer i 2 forskjellig versjoner. Volvo EX90 Twin Ultra og Volvo EX90 Twin Performance Ultra.
Volvo EX90 lader opp til 250 kw/t og vil ha et bagasjerom på 655 / 310L. Bilen har også en hengervekt på hele 2200kg!

Vi er mennesker og livet er fullt av opp- og nedturer. I blant kan dine egne tanker og følelser gjøre deg til en distrahert sjåfør. Hvis det skulle skje, er vi her for å hjelpe. Med vår nye helelektriske flaggskip-SUV, Volvo EX90, starter en ny epoke innen sikkerhet.

Drivstoff

Elektrisk

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

517

WLTP-rekkevidde

580

Volvo EX90 Elektrisk sitt viktigste fokus er selve kjernen med Volvo, nemlig sikkerhet. Det starter med lidar-systemet som skaper et sikkerhetsskjold rund bilen, som ser ting vi mennesker ikke ser. Med laser ser lidar-systemet like godt om det er natt eller dag. Som en fotgjenger 250 meter foran bilen, eller et svart dekk som ligger på en mørk vei, 150 meter foran bilen. Volvo EX90 kommer også med et nytt Driver Understanding System som gir deg et ekstra nivå av sikkerhet, som kun aktiveres når du trenger det.

Det er også store fremskritt for de som sitter inni bilen. Nye Volvo EX90 vil merke om du er trøtt eller sliten og vil varsle deg om det. Bilen er designet til å stoppe trygt dersom sjåføren blir syk eller sovner, og vil tilkalle hjelp.

Med jevne mellomrom dukker det opp historier om folk som glemmer igjen hunder eller sovende barn i en varm eller kald bil, noe som kan være livsfarlig. I den nye Volvo EX90 vil det også være et Innvendig radarsystem som fanger opp svak pust og vil varsle sjåføren dersom noen er gjenglemt i bilen.

  • Spesifikasjoner

    7 seters SUV
    Lader opp til 250 kw/t
    655 / 310L bagasjerom

Fremtiden med lidar

I samspill med radarer, kameraer, løpende skanne landskapet foran biler, for å skape en 3D-forståelse av omgivelsene. Systemet ser ting du normalt ikke ser, og hjelper med å forberede bilen din for trygg selvkjøring i fremtiden.

Bærekraft

I tråd med Volvo sine ambisjoner innen resirkulering og gjenbruk, kommer Volvo EX90 med store mengder resirkulert plast, for å redusere bruken av naturressurser. I tillegg til de resirkulerte PET-flaskene, består Volvo EX90 av nesten 50 kilo resirkulert plast og biobaserte materialer. I tillegg til FSC-sertifisert tre og Nativa-sertifiserte ullblandinger. To-veislading gir deg muligheten til å lade bilen når det er best for miljøet og lommeboken – og så senere bruke strømmen til å lade opp tingene du gjerne har med deg på tur.

Design

Volvo EX90 vil ha et pent sett med skjermer. Systemet er designet for å redusere distraksjon og lære av deg, og presentere riktig informasjon til rett tid for sikkerhet og bekvemmelighet.

Når du kjører vil bilen støtte deg, ved assistert kjøring kjører bilen med deg, og med selvkjøring vil bilen kjøre for deg.

Volvo EX90 Twin

Denne versjonen kommer med 408hk og 585km elektrisk rekkevidde.

Volvo EX90 Twin Performance Ultra

Denne versjonen kommer med 517hk og 580 km elektrisk rekkevidde.

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt PorsgrunnKontakt Arendal