100% Elektrisk

C40 Recharge P6 – Elbil

Pris fra

kr 517.855,-

C40 Recharge P6 – Elbil

C40 Recharge P6 kommer nå i helt ny utgave med enda lengere rekkevidde og raskere ladning.
Modellen har alle fordelene til en SUV, men med et lavere og slankere design. Dette er den første Volvomodellen i historien som kun er tilgjengelig i en helelektrisk utgave! Bilen er spekket med spennende teknologi og har et uimotståelig design. Nyheten har en elektrisk rekkevidde på 529km, 100% skinnfritt interiør, innebygget Google og en tilhengervekt på 1500kg.

C40 Recharge P6 elbil er et uttrykk for vårt ønske om å endre oppfatninger – og forhåpentligvis en utløsende faktor for mer bærekraftige utvalg av personlig mobilitet. Kjør bærekraftig og samtidig nyt umiddelbar respons fra den kraftige elektriske motoren. Ta plass, kjør i vei og gled deg over komforten av kjøring med én pedal, smidig akselerasjon og null utslipp.

Drivstoff

Elektrisk

Hjuldrift

Bakhjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

252 hk

WLTP-rekkevidde

529 km

 • Spesifikasjoner
  • 529 km elektrisk rekkevidde
  • 0-100 på 7.4 sekunder
  • 100% skinnfri
  • Google innebygget
  • Lengde: 4431 mm
  • Bredde: 1850 / 2035 mm
  • Høyde 1582 mm
  • Akselavstand: 2702 mm

Laget med respekt

C40 Recharge P6 elbil er den første Volvoen med 100 prosent skinnfritt interiør, inkludert ratt, girspak og trekk. Vi tror på at dette representerer en ny, mer respektfull tolkning av luksus og hvordan materialer kan brukes i bildesign.

Fremtiden er her

C40 Recharge P6 elbiler et uttrykk for vårt ønske om å endre oppfatninger – og forhåpentligvis en utløsende faktor for mer bærekraftige utvalg av personlig mobilitet.

Innebygd Google

Google Assistent, Google Maps og Google Play er sømløst integrert for en helt enestående tilkoblet og behjelpelig kjøreopplevelse. Bare si «Hei Google» for å komme i gang.

Bagasjerom og lastekapasitet

Bagasjerommet i C40 Recharge P6 elbil oppgis å være 413 liter, mens frunken er på 31 liter. Dersom dette ikke holder, kan den i tillegg dra tilhenger på opp til hele 1.5 tonn, og den han ta taklast på inntil 75 kg, når selve takstativet eller takboksenboksen er medregnet. De aller fleste tallene er med andre ord nær identisk med velkjente XC40, bortsett fra taklinjnen som legges brattere ned i bakkant, og således skaper et annet visuelt inntrykk.

Kjenn på forandringen

I byen eller på den åpne motorveien. One-pedal drive gir deg komfortabel kontroll, mens rask og jevn akselerasjon sørger for at C40 Recharge P8 elbil leverer en spennende opplevelse.

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt PorsgrunnKontakt Arendal