100% elektrisk

C40 Recharge P6 – Elbil

Leasing kr

3.990,- pr mnd

Inkl. Vinterhjul + 3 år gratis service og forsikring.

Innskudd kr 100.000,- / 3 år / 45 000km / 4,99% (Flytende rente)

Komplett bil kr

500.000,-

Inkl. Vinterhjul + 3 års gratis service og forsikring. Vi inkluderer momsen ved bestilling av bil i år. Gjelder kun ved kjøp.

C40 Recharge P6 – Elbil

Møt vår første helelektriske Crossover, C40 Recharge P6 Elbil med forhjulstrekk.
C40 Recharge Elbil har alle fordelene til en SUV, men med et lavere og slankere design. Dette er den første Volvomodellen i historien som kun er tilgjengelig i en helelektrisk utgave! Bilen er spekket med spennende teknologi og har et uimotståelig design. Nyheten har en elektrisk rekkevidde på 435km, 100% skinnfritt interiør, innebygget Google og en tilhengervekt på 1500kg

C40 Recharge P6 elbil er et uttrykk for vårt ønske om å endre oppfatninger – og forhåpentligvis en utløsende faktor for mer bærekraftige utvalg av personlig mobilitet. Kjør bærekraftig og samtidig nyt umiddelbar respons fra den kraftige elektriske motoren. Ta plass, kjør i vei og gled deg over komforten av kjøring med én pedal, smidig akselerasjon og null utslipp.

C40 Recharge P8 elbil er et uttrykk for vårt ønske om å endre oppfatninger – og forhåpentligvis en utløsende faktor for mer bærekraftige utvalg av personlig mobilitet.

Drivstoff

Elektrisk

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

231 hk

WLTP-rekkevidde

435 km

Vi dekker momsen

Kjøper du Volvo C40 Recharge inkluderer vi momsen ved bestilling av bil i år.
*Tilbudet gjelder ikke onlinekjøp eller abonnement. Gjelder elbilmodeller av modellår 2023 som leveres innen utgangen av 2023. Volvo dekker kun eventuell moms på kjøpsbeløp over 500.000 kroner. Dersom Stortinget vedtar andre endringer når det gjelder moms på elbil, må slik moms dekkes av kjøper som et tillegg til kjøpesummen.

Spesifikasjoner
  • 420 km elektrisk rekkevidde
  • 0-100 på 7.4 sekunder
  • 100% skinnfri
  • Google innebygget
  • Lengde: 4431 mm
  • Bredde: 1850 / 2035 mm
  • Høyde 1582 mm
  • Akselavstand: 2702 mm

Laget med respekt

C40 Recharge P6 elbil er den første Volvoen med 100 prosent skinnfritt interiør, inkludert ratt, girspak og trekk. Vi tror på at dette representerer en ny, mer respektfull tolkning av luksus og hvordan materialer kan brukes i bildesign.

Fremtiden er her

C40 Recharge P6 elbiler et uttrykk for vårt ønske om å endre oppfatninger – og forhåpentligvis en utløsende faktor for mer bærekraftige utvalg av personlig mobilitet.

Innebygd Google

Google Assistent, Google Maps og Google Play er sømløst integrert for en helt enestående tilkoblet og behjelpelig kjøreopplevelse. Bare si «Hei Google» for å komme i gang.

Bagasjerom og lastekapasitet

Bagasjerommet i C40 Recharge P6 elbil oppgis å være 413 liter, mens frunken er på 31 liter. Dersom dette ikke holder, kan den i tillegg dra tilhenger på opp til hele 1.5 tonn, og den han ta taklast på inntil 75 kg, når selve takstativet eller takboksenboksen er medregnet. De aller fleste tallene er med andre ord nær identisk med velkjente XC40, bortsett fra taklinjnen som legges brattere ned i bakkant, og således skaper et annet visuelt inntrykk.

Kjenn på forandringen

I byen eller på den åpne motorveien. One-pedal drive gir deg komfortabel kontroll, mens rask og jevn akselerasjon sørger for at C40 Recharge P8 elbil leverer en spennende opplevelse.

Følg nyhetsbrev fra

Følg nyhetsbrev fra
Porsche Center Porsgrunn

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
×