Kompakt SUV

XPENG G3i

Oppdag en ny æra av elektrisk kjøreglede med Xpeng G3i – en kompakt SUV som kombinerer imponerende ytelse, innovativ teknologi og enestående komfort. Med Xpeng G3i kan du nyte den perfekte balansen mellom stil, bærekraft og praktisk funksjonalitet.

Xpeng G3i har en slående design som kombinerer dynamiske linjer og moderne detaljer. Den kompakte størrelsen gjør den ideell for både bykjøring og eventyr utenfor allfarvei. Den elegante frontgrillen og strømlinjeformede karosseriet gir G3i et sofistikert og moderne utseende som skiller seg ut i mengden.

Drivstoff

Elektrisk

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

Opptil 197hk

WLTP-rekkevidde

Opptil 420km

  • Spesifikasjoner

Interiør

Tre inn i Xpeng G3i, og du vil bli møtt av en velutstyrt og komfortabel kabine. Det luksuriøse interiøret er preget av førsteklasses materialer og smart design. G3i tilbyr rikelig med plass til passasjerer og bagasje, slik at du kan nyte komfortable kjøreturer og ha plass til alt du trenger.

Ytelse

Men det er ikke bare utseendet som imponerer med Xpeng G3i – ytelsen er også bemerkelsesverdig. Den elektriske motoren gir rask akselerasjon og en responsiv kjøreopplevelse. Uansett om du kjører i byen eller på motorveien, vil G3i levere en smidig og stille kjøring som gir glede ved hvert eneste trykk på gasspedalen.

Sikkerhet

Sikkerhet er en prioritet med Xpeng G3i. Den er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner, inkludert kollisjonsvarsling, blindsoneovervåking og adaptiv cruise control. G3i er designet for å beskytte deg og dine passasjerer, og gir deg en ekstra trygghet på veien.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på