Velkommen til B.I.L.

Velkommen til Autostrada.

Vi er bil.

Og vi skal samme vei som deg.

Uansett hvem du er, hvor gammel du er – eller hvor langt du har gått – som vi sier, så har vi bilen som skal kjøre deg videre. Det er bare én grunn til at vi kan si det, og det er 29 års erfaring og lidenskap med å levere biler og service til fine folk. Med deg – kunden – i fokus hele veien. Det at Kunden er Konge, er noe vi minner hverandre om hver eneste dag her på Autostrada, og vi kan love at det er mer enn bare fine ord.

Selv om produktet vi leverer er bil og service, så gjør vi det hele tiden med mennesket i fokus, kunder som ansatte. For bil er så mye mer enn rekkevidde, hestekrefter og felger. Bil er drømmer, trygghet, følelser og minner. Bil er både rasjonelt og urasjonelt, hjerne og hjerte. Vi tror at det å forstå, og respektere dette, er noe av den viktigste årsaken til at vi har blitt en ledende og kjent bilforhandler ikke bare i Vestfold, Telemark og Agder, men i hele Norge. Og med samme lidenskap og forståelse skal vi ikke bare opprettholde denne posisjonen, men gasse på videre i mange flere år.

Vi tenker bil, drømmer bil, puster bil hver eneste dag. Det er nettopp denne lidenskapen vi ønsker å dele med deg, vi gleder oss til å se deg når du måtte ha lyst til å snakke med oss om bil.

Inntil da minner vi deg om våre store ambisjoner, som enkelt og greit er å hele tiden forbedre oss og være best i landet på det vi driver med. Ja, akkurat. Best. I. Landet.

Eller B.I.L., som vi sier på Autostrada.