Bestill service hos vårt autoriserte Peugeot verksted

Bestill service hos en av våre autoriserte Mercedes-Benz verksted

Hvorfor velge Peugeot-service hos et merkeautorisert verksted?

Vi tilbyr kvalitetsservice til konkurransedyktige priser for Peugeot-eiere med biler fem år eller eldre. Når garantitiden har gått ut, er det kanskje viktigere enn noen gang å benytte seg av et merkeverksted som bruker merkeoriginale deler – og ikke minst, er eksperter på Peugeot. Derfor har vi et skreddersydd servicetilbud til deg som er eier av en Peugeot som er fem år eller eldre: Peugeot Service 5+.

Peugeot service 5 år+ 

En bil som blir godt tatt vare på, varer rett og slett lenger. Service hos oss som autorisert Peugeot-verksted gir deg en ekstra trygghet som sjåfør. Da kan du senke skuldrene bak rattet, vel vitende om at din bil er sjekket av bransjens beste fagfolk. Våre teknikere er spesialister på Peugeot, og gjennomgår jevnlig kurs og videreutdanning for å alltid være oppdatert. I tillegg har de tilgang til spesialverktøy og fabrikkens systemer via noen få tastetrykk. Kontakt oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Velg trygghet hos vårt autoriserte merkeverksted

Hvilken service trenger min Peugeot?

Servicebehovet varierer fra modell til modell, og er selvfølgelig avhengig av hvordan du bruker bilen. Dersom du kjører gjennomsnittlig norsk kjørelengde årlig vil du vanligvis ha behov for årlig liten service, en medium service annethvert år og en stor service hvert fjerde år. Vi kan sjekke hvilken service din bil faktisk trenger og kan gi deg en pris på forhånd.

Hva gjøres på en Peugeot 5 års + service?

Fra fabrikken har alle Peugeot-modellene fått et eget serviceskjema med mange kontrollpunkter. Vi sjekker bilens generelle tilstand, under bilen, dekk, bremser, understell, motorrom, lys, osv.
I tillegg bytter vi motorolje og oljefilter, pollenfilter og eventuelt støvfilter avhengig av modell og behov. Når du leverer bilen din til oss, benyttes det kun originale deler, slik at din Peugeot forblir en Peugeot livet ut.