Autostrada Carecenter

Unn bilen din bilpleie av ypperste kvalitet. Det er ikke bare utsiden av bilen som teller. Innsiden av bilen er like viktig! Vi hjelper deg å ta vare på bilen din slik at den får den beste behandling og bilpleien. Fra innvendig og utvendig vask, polering eller Autostrada Premium. Se våre intropakker under.

Vi henter og leverer din bil innenfor 10 km for kr 200,-

Autostrada Vask

Total innvendig og utvending vask

Liten bil
Personbil
SUV

kr 700,-
kr 800,-
kr 1200,-

Kontaktinfo

Lyngbakkvegen 1, 3736 Skien

Åpningstider:
Man – Fre kl 07.30 – 15.30

Autostrada Premium

Total innvendig og utvendig vask, rens av interiør, rens av tak og gulv, avfetting og asfalt fjerning. Polering, dypgående rens av lakken.

Liten bil
Personbil
SUV

kr 3990,-
kr 4299,-
kr 4799,-

Autostrada Polering

Total innvendig og utvendig vask + polering

Liten bil
Personbil
SUV

kr 2200,-
kr 2400,-
kr 2800,-

Autostrada Vaskeabonnement

Priser for vaskeabonnement

1 års vaskeabonnement (Veiledende pris kr 7 800,-)
52 stk børsteløs vask

kr 4 800,-

6 mnd. vaskeabonnement (Veiledende pris kr 4 500,-)
26 stk børsteløs vask

kr 3 000,-

Keramisk Coating

Med keramisk coating får du et beskyttende lag som tar vare på bilen din, gir deg blankere lakk, og gjør det enklere å rengjøre.

Liten bil
Personbil
SUV

kr 7 990,-
kr 8 900,-
kr 9 990,-

For bruktbil tilkommer lakkrens på ca kr 3000,-. Dette kan variere fra bil til bil.

Glassbeskyttelse
Rebehandling

kr 1500,-
kr 1500,-

Kontaktinfo

Lyngbakkvegen 1, 3736 Skien

Åpningstider: Man – Fre 07:30 – 15:30

Hvorfor bør du investere i bilpleie?

Bilpleie som behandling av bilens lakk, interiør eller glass gir gevinst på mange områder.

Bilpleie gir gevinst ved salg!

Forskjellen på en behandlet og ubehandlet bruktbil vil som oftest ved salg utgjøre mange tusen kroner. Langt mer enn selve behandlingen koster. Dette gjelder både lakk og interiør.

Det kan være avgjørende for om det blir en handel eller ikke, og særlig avgjørende for om du får den prisen du mener er riktig.

Behandlet bil varer lenger!

For deg som ønsker å ta vare på din bil, er behandling av bilens lakk og interiør av største betydning! Om du har en ny bil, så vil en behandling hos oss gjøre den langt mer motstandsdyktig mot småskader og slitasje enn bilens originale tilstand.

Mange sørger for bilpleie en gang i året. De sparer mange tusen kroner i senere vedlikehold, og nyter godt av en pen og velbehagelig bil, som holder seg slik i mange år, og har høyere annenhåndsverdi en en ubehandlet bil.

Ser du på en lakkert flate under mikroskop, så ser den ut som et månelandskap, dvs. en ujevn overflate full av kratere. At smuss og luftforurensning setter seg fast på en slik overflate er derfor lett å forstå. En lakkflate som er full av smuss, gir ikke den glansen som den burde. Det er umulig å få denne glansen igjen ved vask eller ordinære rensemidler.

Men at du mister glansen er ikke det verste. Smuss og forurensning i kombinasjon med syre i lufta gjør at en oksyderingsprosess starter i lakken. Dette gjør den enda mer matt og uren. Voks og diverse rensemidler makter ikke mye overfor denne prosessen. Det trenges en dyprengjøring med rubbing og polering. Enkelt fortalt slipes det helt ytterste lakklaget ned til originalfargen vises. Denne overflaten beskyttes så gjennom rubbing og spesialpolering

Med riktig bilpleie blir bilen “ny” igjen!

Har du en bil som er noen år gammel, er det en ekstra god grunn til å behandle den. Vi opplever stadig at eldre biler får ett nytt utseende, både innvendig og utvendig. F.eks. vil en innvendig tekstilrens med impregnering skape en nyhetsfølelse selv i en eldre bil.

Dette skaper nye verdier og opplevelser. Din bil vil også få et lengre og bedre liv, parallelt med at din lommebok også vil være mer fornøyd.

Se oversikt over våre avdelinger

Følg oss på facebook