Den beste pleien for din bil

Unn bilen din bilpleie av ypperste kvalitet. Det er ikke bare utsiden av bilen som teller. Innsiden av bilen er like viktig! Ta vare på bilen din som du tar vare på deg selv. Det beste av alt at vi gjør jobben for deg.

Fra innvendig vask til utvendig polering. Vi sørger for at din bil får den beste behandling og bilpleie. Slik holder den seg også bedre i verdi.

Sesongklargjøring

Full shine innvendig og utvendig, inkluderer også hjulskift

4 500,- personbil
5 500,- SUV

Bilpleie

Rens + ozon personbil 3500,-
Rens + ozon SUV 3900,-
Lakkrens+rubbing+polering personbil 2990,-
Lakkrens+rubbing+polering SUV 3490,-
Skinnimpregnering 1690,-
Skinnkrem 1200,-

Ved brukte biler eldre enn 6 mnd gis pris ved besiktigelse

Ceramic Guard

–keramisk lakkforsegling
PRISER
6 900,- Liten bil
7 900,- Personbil
8 900,- SUV
For bruktbil tilkommer lakkrens på ca kr 3000,-. Dette kan variere fra bil til bil.
Glassbeskyttelse 1500,-
Rebehandling 1500,-

Hvorfor bør du investere i bilpleie?

Bilpleie som behandling av bilens lakk, interiør eller glass gir gevinst på mange områder.

Bilpleie gir gevinst ved salg!

Forskjellen på en behandlet og ubehandlet bruktbil vil som oftest ved salg utgjøre mange tusen kroner. Langt mer enn selve behandlingen koster. Dette gjelder både lakk og interiør.

Det kan være avgjørende for om det blir en handel eller ikke, og særlig avgjørende for om du får den prisen du mener er riktig.

Behandlet bil varer lenger!

For deg som ønsker å ta vare på din bil, er behandling av bilens lakk og interiør av største betydning! Om du har en ny bil, så vil en behandling hos oss gjøre den langt mer motstandsdyktig mot småskader og slitasje enn bilens originale tilstand.

Mange sørger for bilpleie en gang i året. De sparer mange tusen kroner i senere vedlikehold, og nyter godt av en pen og velbehagelig bil, som holder seg slik i mange år, og har høyere annenhåndsverdi en en ubehandlet bil.

Ser du på en lakkert flate under mikroskop, så ser den ut som et månelandskap, dvs. en ujevn overflate full av kratere. At smuss og luftforurensning setter seg fast på en slik overflate er derfor lett å forstå. En lakkflate som er full av smuss, gir ikke den glansen som den burde. Det er umulig å få denne glansen igjen ved vask eller ordinære rensemidler.

Men at du mister glansen er ikke det verste. Smuss og forurensning i kombinasjon med syre i lufta gjør at en oksyderingsprosess starter i lakken. Dette gjør den enda mer matt og uren. Voks og diverse rensemidler makter ikke mye overfor denne prosessen. Det trenges en dyprengjøring med rubbing og polering. Enkelt fortalt slipes det helt ytterste lakklaget ned til originalfargen vises. Denne overflaten beskyttes så gjennom rubbing og spesialpolering

Med riktig bilpleie blir bilen “ny” igjen!

Har du en bil som er noen år gammel, er det en ekstra god grunn til å behandle den. Vi opplever stadig at eldre biler får ett nytt utseende, både innvendig og utvendig. F.eks. vil en innvendig tekstilrens med impregnering skape en nyhetsfølelse selv i en eldre bil.

Dette skaper nye verdier og opplevelser. Din bil vil også få et lengre og bedre liv, parallelt med at din lommebok også vil være mer fornøyd.

Se oversikt over våre avdelinger

Følg oss på facebook

×