Skip to content

Volvo Personlig Servicetekniker

Volvo Personlig Servicetekniker

EGEN VOLVO PERSONLIG SERVICETEKNIKER

Hos oss blir du møtt av din egen personlige servicetekniker (PST). Ingen vet mer om bilen din enn ham (kanskje unntatt deg selv). Du kommuniserer direkte med din PST slik at det blir minst mulig misforståelser eller utelatt informasjon.

VOLVO PERSONLIG
SERVICE

Du har fremdeles din egen PST du skal henvende deg til, og som order alt for deg, men forskjellen fra PST til Volvo Personlig Service er at to og to teknikere nå jobber i team på samme verkstedplass. Slik går det raskere for deg som kunde.

ETT
KONTAKTPUNKT

Det er din PST som tar imot deg når du henter og leverer bilen, og som arbeider på den og forklarer hva som er blitt gjort. Du trenger bare å forholde deg til én person, og ja, det er nesten som å ha en egen fastlege for bilen.

Volvo Personlig Servicetekniker

Din Personlige Servicetekniker tar hånd om både deg og din Volvo – og det koster ikke noe ekstra!

Din Personlige Servicetekniker er ditt kontaktpunkt hos verkstedet, og har det fulle og hele ansvaret for deg og din bil. Du får din egen ekspert på verkstedet som blir godt kjent med bilen din, og som gjør alt fra å avtale tid, finne ut hva som er feil, gi råd og utføre service og reparasjoner. Alt utføres av én person med spesialkompetanse. Kort sagt, din Personlige Servicetekniker er med deg hele veien.

Når du henter bilen går dere gjennom arbeidet som er blitt gjort. Det er også din Personlige Servicetekniker som tar imot betalingen.

Din Personlige Servicetekniker blir kjent med deg og din bil, og føler et ansvar ovenfor dere. Han/hun er alltid tilgjengelig om du har spørsmål.

Se alle Volvo-modeller

Følg Autostrada Volvo Porsgrunn på Facebook

Følg Autostrada Volvo Arendal på Facebook