Møt nye XPENG G6

XPENG G6 Smart Coupè-SUV: Omdefinerer kjøreopplevelsen!

Det sportslige og aerodynamiske designet samt en skrånende taklinje kombinerer form og funksjon. Drevet av den moderne SEPA 2.0-plattformen med 800V-arkitektur og det nyeste innen XPENGs egen programvareteknologi, tilbyr XPENG G6 enestående komfort, rikelig med plass og kompromissløst standardutstyr og opptil 550km rekkevidde!
Bli bedre kjent med bilen og la XPENG G6 overbevise deg også.

Velg den versjonen som passer deg best!

RWD Standard Range yter 190 kW/258 hk og 440 Nm. For de som trenger firehjulstrekk, er AWD Performance-versjonen det rette valget, med imponerende 350 kW/476 hk og 660 Nm, drevet av to elektriske motorer. AWD yter lynrask akselerasjon fra 0 til 100 km/t på under 4 sekunder. God tur.

 

Standardfunksjoner med XPENG G6

XPENG G6 kan skilte med et høyt nivå på standardutstyret. 20-tommers felger med Michelin-dekk, panoramatak og flerjusterbare, oppvarmede skinnseter er noen eksempler. Hold deg komfortabel året rundt med ventilerte forseter og et oppvarmet ratt. Hold deg tilkoblet med 4 USB-porter og to 50W induksjonsladepunkter for smarttelefoner. Bilen tilbyr førsteklasses lyd med et 960W lydsystem med 18 høyttalere og tilgang til et bredt utvalg av musikk, video, underholdning og sosiale medieapper.