Velkommen Autostrada Kongsberg

Vi er stolt merkeforhandler av Mercedes-Benz og ønsker deg velkommen til vårt topp moderne anlegg i Fiskum! Vårt splitter nye, fullskala Mercedes-Benz-anlegg gir deg en unik opplevelse der vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å dekke dine behov.

Utforsk vårt imponerende utvalg av personbiler og varebiler.
Vi har nye biler og brukte biler hvor utvalget speiler Mercedes-Benz sitt kjente kvalitetsstempel. Våre dedikerte selgere står klare til å veilede deg gjennom valgprosessen og sikre at du finner kjøretøyet som passer perfekt til dine ønsker og behov.

Videre tilbyr vi omfattende servicefasiliteter for å holde din Mercedes-Benz i topp stand. Våre erfarne teknikere er eksperter på vedlikehold og reparasjon, og vi benytter kun originale reservedeler for å sikre at din Mercedes-Benz forblir i optimal stand. Enten det er rutinemessig service, reparasjon av skader eller tekniske oppgraderinger, kan du stole på vårt verkstedsteam for en profesjonell og pålitelig løsning.

I tillegg til vårt salgs- og verkstedstilbud, tilbyr vi også klargjøringstjenester som sikrer at din nye Mercedes-Benz leveres i perfekt stand. Vårt dedikerte klargjøringsteam tar seg av alt fra grundig rengjøring til polering, slik at du kan ta imot din nye bil med stolthet og glede.

Vi har også et omfattende delelager med originale Mercedes-Benz-deler, slik at vi kan håndtere eventuelle reservedelsbehov raskt og effektivt.

Velkommen til Fiskum Næringsområde 11, 3322 Fiskum

Salg
Tlf: 951 53 000
Epost: [email protected]

Verksted / Delelager
Tlf: 951 53 000
Epost: [email protected] 

Hos oss er kunden alltid konge
Uansett om du er på utkikk etter en ny bil, trenger service eller har spørsmål om deler, er vårt dedikerte team klare til å imøtekomme dine behov og sikre at din opplevelse hos oss er førsteklasses på alle måter. Besøk vårt Mercedes-Benz-anlegg i Fiskum i dag og opplev den eksepsjonelle kvaliteten og service vi er kjent for.