Bestill service hos en av våre autoriserte Mercedes-Benz verksted

Bestill service hos en av våre autoriserte Mercedes-Benz verksted

Hvorfor velge Mercedes-Benz-service hos et merkeautorisert verksted?

Uansett om bilen din er 2, 6 eller 10 år er det lønnsomt å velge autorisert merkeverksted. Våre sertifiserte teknikere jobber med Mercedes-Benz hver dag, dette gir deg som kunde et mer effektivt verkstedbesøk til konkurransedyktige priser.  
Hvis du velger service hos oss, kan du være trygg på at du alltid får merkeoriginale deler, at bilen din blir sjekket av erfarne teknikere som er spesialister på Mercedes-Benz og at viktige systemoppdateringer utføres samtidig som bilen din er inne på service. 
Kontakt oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Mercedes-Benz Service 5 år+

Når garantitiden er gått ut, er det kanskje viktigere enn noen gang å benytte seg av et merkeverksted som bruker merkeoriginale deler, og ikke minst har god ekspertise på Mercedes-Benz. Service 5 år + er et skreddersydd servicetilbud til deg med en Mercedes-Benz som er fem år eller eldre. Her får din Mercedes-Benz service utført av de beste fagfolkene, med det beste utstyret – til en konkurransedyktig pris. Kontakt oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud. 

Velg trygghet hos våre autoriserte merkeverksted

En førsteklasses bil,  fortjener førsteklasses service

De fleste Mercedes-Benz personbiler har et serviceintervall på et år eller 25.000 km (det som kommer først) mellom hver service. Serviceprogrammet til Mercedes-Benz består av to typer servicer, som gjennomføres annethvert år: A- og B-service. I tillegg anbefaler vi at man bytter bremsevæske annethvert år. Kontakt oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Trygt bilhold med 
Mercedes-Benz serviceavtale

Kjøp av bil er for de fleste av oss en stor og viktig investering, og da er det også viktig at vi tar godt vare på den. For å gjøre dette så enkelt og forutsigbart som mulig for deg som kunde, tilbyr vi i Mercedes-Benz derfor service- og vedlikeholdsavtaler til faste priser, både til fossildrevne biler og elbiler. Når du tar service hos oss får du også tilgang til et av verdens beste mobilitets- og veihjelpsprogram – Mobilo. Dette fornyes gratis ved hver service.