Våre eventer

Når du har en brennende passion for både mennesker og bil, hva er vel bedre enn å kombinere dette i ekte opplevelser. Helt siden vi startet i 1995 har vi invitert kundene våre på ulike opplevelser som får blodet til å bruse. Kall det event. Kall det eventyr. Kall det experience.

Winter Experience

Her bærer det rett ut på glattisen. Velkommen til isbanekjøring og et Autostradaeventyr med lang og stolt tradisjon med fokus på kjøreglede på isbane i nordisk natur. Ta med egen bil, kjør så mye du vil og kos deg med god mat og drikke. Som bonus får du en flott bilutstilling hvor det også vil være muligheter for prøvekjøring på veien.

Meld interesse

Track Experience

Fart, spenning, kjøreteknikk, gåsehud. Autostrada byr på fantastiske og trygge kjøreopplevelser på bane, hvor fokuset er på deg som sjåfør. Hvis du har en bitteliten racing-sjåfør i magen, er dette et must.

Meld interesse

OffRoad Experience

Der hvor ingen kunne tru, at nokon kunne…kjøre. Test både din egen bil og våre biler under krevende og ulendte forhold. Vi kan love deg hjertet i halsen på en bra måte når vi – under full profesjonell kontroll, selvsagt – utfordrer terrenget på steder du aldri hadde drømt om.

Meld interesse

Travel Experience

Når lyden av grom motor kombineres med naturopplevelser og oppdagelsesreise, da kjenner du at du lever. Velkommen til Travel Experience.

Meld interesse

Kommende Eventer