Skip to content

Service og verksted

Service og verksted. I våre bilanlegg i Skien, Porsgrunn og Arendal har vi det som kanskje er Norges beste bilverksteder. Alle typer reparasjoner, EU-kontroll og servicer utføres av vårt team med fagutdannede teknikere.

Visste du at jevnlig service er den beste måten å opprettholde verdien på bilen din samt sikrer at den holder den samme høye kvaliteten lenger?

Vi har sertifiserte Volvo, Porsche, Jaguar, Range Rover, Land Rover, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Subaru-mekanikere, som også kan betjene blant annet BMW, Mercedes Benz, VW, Ford og Audi. Foruten service håndterer vi også alt av oppretting av karosseri og lakkskader på alle bilmerker. Vi har også verksted sertifisert for Fiat bobiler inntil 3500kg.

På tide med EU-kontroll? Få den utført hos en av våre verksteder.

Velg din avdeling for service og verksted:

Autostrada Skien

Tlf 35 58 70 70

Porsche Center Porsgrunn

Tlf 35 55 60 60

Autostrada Volvo Arendal

Tlf 37 00 03 00

Autostrada Volvo, Porsgrunn

Tlf 35 50 50 00

Autostrada Notodden

Tlf 35 02 70 00

Vår stolthet er din trygghet

Som bil-eier er du sannsynligvis opptatt av at bilen din skal ha best mulig service. Det får den garantert hos oss som merkeverksted for både Volvo, Porsche, Jaguar, Range Rover, Land Rover, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Subaru. I tillegg sikrer du deg garanti på jobben som utføres.

Våre bilmekanikere har spesialkompetanse som autoriserte Land Rover teknikere. Vi kan med hånden på hjertet si at vi utfører den beste servicen for din bil.

Det å følge de faste serviceintervallene er forebyggende i forhold til driftssikkerheten på bilen din. Dette er noe du ikke kan unngå å gjøre selv om du kjøper en helt ny bil. Risikoen for at bilen bryter ned og får deg til å bruke mer penger på reparasjon, vil være rimelig høy hvis du ikke tar den til regelmessig service.

Volvo 2.0 Originalservice service og verksted

Finn oss

Følg Autostrada Volvo Porsgrunn på Facebook

Følg Autostrada Volvo Arendal på Facebook

Følg Autostrada Fiat, Jeep, Alfa Romeo og Subaru på Facebook

Følg Jaguar og Land Rover samt et stort utvalg premium bruktbiler på Facebook

Service

Serviceverksted
-EU-kontroll
-Skrur på alle bilmerker
-Skade og lakk
-Rutebytting
-Deler og tilbehør
-Bilpleie
-Smart Repair
-Dekkhotell
-Levering på døra