Helelektrisk crossover

Niro EV

Comfort

kr 421.800,-

Active

Kr 446.800,-

Exclusive

Kr 486.800,-

Niro EV

Kia Niro EV er en elektrisk crossover-SUV som kombinerer stil, ytelse og bærekraft i ett imponerende kjøretøy. Denne elektriske bilen er designet for å levere en miljøvennlig kjøreopplevelse uten at du trenger å gå på kompromiss med stil eller funksjonalitet.

Niro EV er utstyrt med en kraftig elektrisk motor som gir rask akselerasjon og stille kjøring. Med et imponerende batteri, kan du forvente en lang rekkevidde på en enkelt lading, noe som gjør den ideell for både daglig pendling og lengre turer. I tillegg har den et avansert regenerativt bremsesystem som bidrar til å forbedre energieffektiviteten og øke rekkevidden.

Drivstoff

Elektrisk

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

204hk

WLTP-rekkevidde

460km

  • Spesifikasjoner

Bilen som strømkilde

Med den praktiske funksjonen Vehicle-to-Load (V2L) fungerer Kia Niro EV som en mobil strømkilde. Med fulladet batteri kan bilen levere inntil 3 kW strøm. Det kan for eksempel være praktisk på campingtur, når du skal støvsuge bilen eller vil lade en elsykkel eller en bærbar pc. V2L-funksjonen er kun tilgjengelig på Active Pluss, Exclusive og Exclusive Pluss.

Passasjersete med Relaxion

Passasjersetet foran har hvilestilling med en rekke innstillingsmuligheter, slik at du kan sitte så komfortabelt som mulig uten å bli sliten, spesielt på lange turer.

Smart plassutnyttelse

Nye Kia Niro er lengre og bredere og har større akselavstand. Det gir rom for mer oppbevaringsplass. Elbilversjonen er utstyrt med bagasjerom på 20 liter under panseret – perfekt til oppbevaring av ladekabelen og en rekke andre gjenstander. Trenger du plass til større gjenstander, kan du legge ned baksetene og få bagasjeromsvolum på opptil 1445 liter, avhengig av hvilken Niro-modell du velger.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på