Helelektrisk

Mercedes-Benz EQE SUV

Mercedes-EQ har lansert nye elektriske bilmodeller i et forrykende tempo, og nå er nok en lansering unnagjort, i form av den helelektriske luksus-SUVen EQE SUV. Her har Mercedes-EQ skapt en romslig, luksuriøs og veldesignet SUV, med imponerende rekkevidde, firehjulsdrift og tilhengerfeste. Og med det er EQE SUV ventet å bli nok en salgssuksess fra tyske Mercedes-EQ.

Drivstoff

Elektrisk

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

288hk

WLTP-rekkevidde

550

EQE SUV: En elektrisk luksus-SUV fra Mercedes-Benz

Både undersøkelser og salgstall viser klart og tydelig hva som er de viktigste egenskapene en elbil må inneha, for å bli en suksess på det norske markedet, og her kan EQE SUV huke av på alle punkter:

– SUV: Som navnet tilsier er EQE SUV fra Mercedes-EQ en fullverdig SUV, og vel så det, både i størrelse og ytelse.
– Firehjulsdrift: EQE SUV kan leveres i 4MATIC-utgave, altså med Mercedes-EQ sitt avanserte firehjulsdrift-system.
– Tilhengerfeste: EQE SUV leveres med tilhengerfeste som kan trekke inntil 1 800 kg.
– Stort bagasjerom: Bagasjerommet er på hele 520 liter som standard, og kan økes til 580 liter ved å sette bakseteryggen i lasteposisjon. Legger du i tillegg ned hele raden (40/20/20-fordeling) får du et totalt bagasjeromsvolum på 1675 liter.
– Lang rekkevidde og hurtiglading: Med EQE SUV skal det mye til for at rekkevidden blir et problem. Om rekkevidden på inntil 558 km (WLTP) ikke skulle holde, er det godt å vite at batteriet kan lades med opptil 170 kW på hurtigladestasjoner, og med opptil 22 kW via den kraftige ombordladeren.

Mercedes-Benz EQE SUV

EQE 350 4MATIC SUV

Fra kr 895.625,-

Gunstig kampanjerente 2,99% på lån/leasing

EQE 500 4MATIC SUV

Fra kr 968.625,-

  • Spesifikasjoner

Design

Oppdag høydepunktene i EQE SUVs ytre design med to forskjellige utstyrsvarianter – Electric Art Line og AMG Line. Det elegante, dynamiske Purpose Design gir EQE SUV et innovativt utseende i stil med Mercedes-Benz-modellene, og setter nye standarder for designspråket til elektrisk mobilitet.

Interiør

Med MBUX Hyperscreen og de digitale fargetemaene, kan du fokusere på individualitet i kjøretøyets interiør. Høykvalitets interiørelementer understreker en atmosfære med en generøs romfølelse. Utstyrsvariantene Electric Art eller AMG Line er tilgjengelige for individualisering av seter, polstring og andre utstyrsfunksjoner.

Head-up display

Head-up-displayet gjør kjøreopplevelsen enda mer komfortabel og sikker: Statusinformasjon og indikatorer projiseres på frontruten i synsfeltet. Dermed kan du alltid holde fullt fokus på veien foran deg, uten å gå glipp av viktig informasjon

Burmester 3D surround-soundsystem

Utsøkt Burmester-lyd. Høyttalerne av høy kvalitet utvikler en imponerende surroundlyd og kan optimaliseres spesielt for for- og baksetene, slik at lytteopplevelsen blir enda mer intensiv. Lydanlegget Dolby Atmos® tar lydopplevelsen i EQE SUV til et nytt nivå. En ny type lydanimasjon blir dermed mulig: For mens konvensjonelle stereosystemer vanligvis har en venstre-høyre-dynamikk, kan Dolby Atmos utnytte hele området og skape en 360-graders opplevelse.

Multikonturseter foran med massasjefunksjon

Multikonturseter foran gir utmerket ergonomisk sittekomfort. Oppblåsbare aktive armlener i sideputene sikrer best mulig sittekomfort og optimal sidestøtte. ENERGIZING massasjefunksjon med forskjellige programmer og intensitetsnivåer er en fryd på kjøreturen.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på