Luksuriøs personbil

Mercedes-Benz EQS

Fra A til B til et annet sted: EQS har en rekkevidde på opptil 780 kilometer. Ny energi får du i en håndvending: Ladesystemet til EQS muliggjør rask lading av høyvoltbatteriet med 200 kW. Ladetiden tilsvarer 10–80 % fullading ved bruk av DC-hurtigladestasjon med tilførselsspenning på 400 V, strømstyrke minst 500 A.

Drivstoff

Elektrisk

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

523

WLTP-rekkevidde

780

Mercedes-Benz EQS

Mercedes-Benz EQS fra kr

1.127.126,-

Gunstig kampanjerente 2,99% på lån/leasing

  • Spesifikasjoner

Bli med inn i en ny, fantastisk sanselig æra

EQS 450+: Strømforbruk i kWh/100 km (ved blandet kjøring med norsk standardutstyr): 14,7-19,4 (WLTP); CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 0.

EQS 580 4MATIC: Strømforbruk i kWh/100 km (ved blandet kjøring med norsk standardutstyr): 16,7-21,5 (WLTP); CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 0

Luksus i bilen på sitt beste

Den elektriske driften muliggjør et helt nytt plasskonsept. Mye mer fleksibel og med bedre plass enn konvensjonelle sedaner, men likevel fantastisk elegant: Én enkelt bue strekker seg over hele kjøretøyet. I tillegg utstråler den typiske Mercedes-EQ Black-Panel-grillen foran samt lysbånd foran og bak en elegant modernitet.

Akselerasjonen til en sportsbil med komfortabel rekkevidde

dette er mulig takket være det nyutviklede drivverket til EQS med inntil 470 kW[1] total effekt. Biler med bakhjulsdrift har én drivlinje, 4MATIC-varianter med firehjulsdrift har to. Høyvoltbatteriet er plassert i kjøretøygulvet mellom for- og bakakselen. Takket være ny celleteknologi og intelligent energistyring oppnår EQS en rekkevidde på opptil 780 km.

Dørene til nye EQS er ikke vanlige dører.

De er komfortdører. En lett berøring fra deg er nok til at dørene åpnes. Med mindre det er noe i veien. For hindringer gjenkjenner komfortdørene slik som de åpnes: automatisk.

Rett og slett luksuriøs.

Kun noen få trinn til ønsket konfigurasjon: Sett ditt personlige preg på EQS.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Kontakt

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på