Helelektrisk

Mercedes-Benz EQE

Mercedes-Benz EQE fra

Ta kontakt

Mercedes-Benz EQE

Mercedes-Benz fortsetter med elektrifiseringen av bilparken og EQE er neste modell fra Mercedes-EQ serien.
Sedanen tilbyr alle essensielle funksjoner fra EQS, og vil har en rekkevidde på opptil 660 kilometer (WLTP)

Drivstoff

Elektrisk

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

660

WLTP-rekkevidde

417

Helt nye EQE: En elektrisk luksus-sedan fra Mercedes-EQ.

Mercedes-Benz girer opp elektrifiseringen.
Med EQE viser Mercedes-EQ hvor sportslig og komfortabel en elektrisk sedan kan være. Bilen kombinerer ytelse og kjøreegenskaper sammen med en avslappet måte å reise på, og setter dermed en ny standard i sin klasse. Innvendig er det romslig interiør, mens «en-bue»-designet gir EQE et atletisk ytre.

Spesifikasjoner

Rekkevidde på opptil 660 kilometer (WLTP)

Batteriet har en kapasitet på 90 kWh, og rekkevidden er på opptil 660 kilometer i henhold til WLTP.
EQE kan lades med opptil 170 kW på hurtigladestasjoner, og med opptil 22 kW med ladeboks via den kraftige ombordladeren (tilleggsutstyr). En rekkevidde på nye 250 kilometer (WLTP) kan lades opp på kun 15 minutter under rette forhold. Den innovative programvaren for batteristyringen er utviklet internt og tillater skybaserte oppdateringer (OTA). Energistyringen til EQE holdes derfor oppdatert gjennom hele livssyklusen til bilen.

Aerodynamiske tiltak

EQE deler flere aerodynamiske tiltak med EQS, og er dermed i slipstrømmen til den mest aerodynamiske produksjonsbilen i verden. Bak den gode aerodynamiske ytelsen ligger det mye arbeid.

Sportslig preg

EQE har et sportslig preg med alle de karakteristiske elementene fra Mercedes-EQ. «En-bue»-designet er tydelig, og førerplassen er plassert lengre frem enn vanlig, akkurat som på EQS. Designfilosofien «Sensual Purity» gir seg uttrykk i lekre linjer og sømløse overganger. Overhengene holdes korte, og på baksiden gir en skarp bakspoiler en dynamisk avslutning. Utvalget av felger strekker seg fra 19- til 21-tommer, og sammen med en muskuløs skulderdel, får EQE en atletisk karakter.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.

Følg nyhetsbrev fra

Følg nyhetsbrev fra
Porsche Center Porsgrunn

×