Sterkere enn tid

Mercedes-Benz G-klasse

Mercedes-Benz G-klasse fra kr

2.378.612,-

Mercedes-Benz G-klasse

For lenge siden utviklet ingeniører i Graz en ny type DNA. DNA-et til en terrengbil som er ikonisk, robust og særdeles hardfør.

Drivstoff

Elektrisk + Diesel

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

286

WLTP-rekkevidde

99

Design som taler for seg selv.

Enestående i over 40 år: Det er bare G-Klasse som ser ut som en G-Klasse. Eksteriøret og interiøret er ikke bare umulig å ta feil av – med nye G manufaktur speiler de også deg selv på en uttrykkssterk måte.

  • Spesifikasjoner

100 % differensialsperrer

Røft terreng tar du på strak arm. De tre innsjaltbare differensialsperrene med 100 prosent sperrevirkning sikrer fremkommelighet i de mest ekstreme offroad-situasjoner. G-Klasse står ikke fast selv om bare ett hjul trekker.

Low Range

Selv de vanskeligste forhold kan ikke sette G-Klasse ut av spill. Med terrengutveksling tilpasses girskiftområdene i 9G-TRONIC til kjøring i terreng og oppoverbakker. Straks du aktiverer tasten LOW RANGE i midtkonsollen, økes dreiemomentet på hjulene. Dette gjør det mulig å kjøre i svært vanskelig terreng, utføre bakkestart i bratte oppoverbakker samt kjøre nedoverbakker med betydelig bedre bremseeffekt.

Stigeramme

I vanskelig terreng er det kun utholdenhet som teller. Her handler det ikke om å gi opp eller vike tilbake, her handler det om karakter. Og karakterstyrke handler om ryggrad. Ryggraden i G-Klasse har alltid vært den svært robuste stigerammen. Bestående av inntil 3,4 mm tykke stålplater, er stigerammen betydelig bedre egnet for hard terrengkjøring enn selvbærende karosserier. Isolering av lyden fra understellet og veibanen reduserer dessuten støynivået i kupeen, noe som øker kjørekomforten.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på

Følg nyhetsbrev fra
Porsche Center Porsgrunn

Meld deg på