Nye G-klasse

Nye Mercedes-Benz G-klasse

Stronger than time: G-Klasse har alltid vært et symbol på overlegen offroad-ytelse, og designet reflekterer denne arven. Den robuste fronten, reservehjulet på bakdøren og de kraftige hjulbuene bidrar til det ikoniske utseendet og som gjør G-Klasse umiskjennelig. Oppdag Mercedes-Benz G-Klasse sine eksteriørhøydepunkter, tilgjengelig i tre distinkte utstyrsversjoner: PROFESSIONAL Line, EXCLUSIVE Line og den sporty AMG Line.

Drivstoff

Elektrisk + Diesel

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

WLTP-rekkevidde

99

Design som taler for seg selv.

Enestående i over 40 år: Det er bare G-Klasse som ser ut som en G-Klasse. Eksteriøret og interiøret er ikke bare umulig å ta feil av – med nye G manufaktur speiler de også deg selv på en uttrykkssterk måte.

Nye Mercedes-Benz G-klasse

Nye Mercedes-Benz G-klasse

Pris fra kr 3 840 625,-

  • Spesifikasjoner

Oppdatert grilldesign

G-Klasse fanger umiddelbart oppmerksomheten med sitt robuste og effektive frontdesign, et symbol på at G-Klasse alltid er klar for nye eventyr. Den ikoniske stilen forsterkes av den nydesignede grillen og forbedret karosseri.

Reservehjul på bakdøren

G-Klasse sitt klassiske og karakteristiske bakmonterte reservehjul er nå mer sømløst tilpasset det nydesignede bakpartiet, og forsterker det autoritære uttrykket.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på