Enestående nyttekjøretøy

Peugeot Partner

Peugeot Partner fra

Kr 291.900,-

eks. mva

Peugeot Partner

Etter å ha blitt prøvd ut av fagfolk i over 20 år gir den nye generasjonen Peugeot Partner deg enestående kvalitet, kjøreglede og kjørekomfort på et nytt nivå i nyttekjøretøysegmentet, takket være PEUGEOT i-Cockpit.

Drivstoff

Diesel

Hjuldrift

Forhjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

130hk

“ARBEIDSPARTNER” MED UNIK KARAKTER

Den nye PEUGEOT PARTNER har en robust front med vertikal grill og omkonstruerte frontlykter. Den har perfekt balanserte proporsjoner med et kort, horisontalt panser, høyt karosseri og kortere overheng.
Vi har dessuten lagt stor vekt på akustisk komfort, noe som er svært viktig for førere med lange dager bak rattet.

  • Spesifikasjoner

MULTIFLEX-BENKESETE

Den nye PEUGEOT PARTNER kan leveres med det fleksible nedfellbare Multiflex-benkesetet. Med dette utstyret kan det sitte tre personer foran, og du kan utnytte tiden bedre ved å frakte både team og verktøy samtidig. Bilens midtparti er større fordi den ikke har noen håndbremsspak.

Et integrert skrivebord i den nedfellbare seteryggen i midten blir til ditt mobile kontor. Det kan dreies mot passasjeren eller føreren. Oppbevaringsrommet under setet i midten kan låses med hengelås.

Oppbevaringsrommene er utformet for mange ulike bruksområder og er lett tilgjengelig og smart plassert inne i kupeen: hanskerom, bagasjerom, oppbevaringsrom i taket og til og med et øvre hanskerom. Dette hanskerommet er plassert foran passasjeren der airbagen pleier å være (airbagen er av typen “bag in roof”), og kan om ønskelig romme en 15 tommers PC eller en kjøleboks. Her kan du også lade enheten din.

PEUGEOT I-COCKPIT®

Det første du legger merke til i den nye PEUGEOT PARTNER, er dashbordet og PEUGEOT i-Cockpit®.
Alt er lett tilgjengelig slik at du kan holde deg fokusert.

PEUGEOT i-COCKPIT® består av et kompakt, lettbetjent ratt, et instrumentpanel plassert rett i førerens synsvinkel slik at han/hun kan lese av viktig kjøreinformasjon uten å ta blikket fra veien, og en 8-tommers kapasitiv berøringsskjerm* i dashbordet med enkel tilgang til de viktigste funksjoner.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på