Den ultimate SUV

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne E-hybrid fra

Kr 1.442.032,-

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne og Cayenne Coupé: begge kan skryte av et slående utseende og imponerende ytelse, med opptil fem seter. Enten du foretrekker å ta fatt på ditt neste eventyr i Cayenne sammen med venner, eller faller for de ikoniske linjene i Coupé, er det rent et spørsmål om personlig smak. Men en ting gjelder også våre to største modeller: hver Porsche er først og fremst en sportsbil.

Cayenne E-Hybrid
470hk
Fra kr 1.442.032,-

CAYENNE E-HYBRID COUPÉ
470hk
Fra kr 1.486.910,-

CAYENNE S
474hk
Fra kr 2.099.411,-

CAYENNE S COUPÉ
474hk
Fra kr 2.180.317,-

Drivstoff

Bensin

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

470-739

  • Spesifikasjoner

     

    • 470hk – 739hk
    • 0-100 km/t: 5,1s – 3,8s
    • Toppfart 243-295 km/t

Sett deg til rette

De fremre, adaptive sportssetene (18-veis elektrisk) med minnepakke er også fullstendig rettet mot sporty kjøring. De garanterer ekte motorsportfølelser uten å måtte gå på akkord med komforten. Den valgfrie massasjefunksjonen for de komfortable setene foran (14.veis elektrisk), gir avslapning på lengre reiser. Her reiser du på første klasse.

Premium lyd og teknologi

Få mest mulig ut av alternativene. Med navigasjon Plus, Porsche sitt online navigasjonssystem, eller BOSE og Burmester som fremhever eksklusiviteten til Cayenne med den perfekte lyden.

Entusiasme

Det som forener oss alle er vår entusiasme for sportsbiler. Dette begynner allerede før vi starter motoren -med vårt første glimt av de dynamiske proporsjonene til Cayenne-modellene, og avslører deres Porsche-DNA.

Plass til alle

Blandingen av bærekraft og kjøredynamikk gir et smil til enhver sportsbilentusiast. Fordi de kan se frem til hybridteknologi fra racerbanen -med plass til hele familien.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt

Følg nyhetsbrev fra
Porsche Center Porsgrunn

Meld deg på