Porsche Macan – Sportslig SUV

Porsche Macan

Porsche Macan fra

Kr 1.299.726,-

Porsche Macan

Porsche Macan har fått den lekre lysstripen som går over hele hekken og som du kjenner igjen fra både 911 og nyeste utgave av Cayenne. Navigasjonsskjermen måler nå 10,9 tommer, mot 7,2 tidligere. Samtidig er luftedysene skiftet ut. Oppsettet av bilen kan nå styres fra rattet, som i 911 dersom du velger Sport Chrono-pakken.

Sportslig SUV for de kravstore. Porsche briljerer, nok en gang. Samspillet mellom motor, girkasse og chassis er i verdensklasse.

Macan
265hk
Pris: 1.299.726,-

Macan S
380hk
1.538.267,-

Macan GTS
440hk
1.746.642,-

Drivstoff

Bensin

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Girkasse

Automat

Effekt

265-440

Porsche Macan design

Med sitt sitt dynamiske utseende og redesignede bakre del, fremstår Macan som ekstremt kraftfull. Den nye karakteristiske baklyktstripen understreker Porsche-logoen, forbedret av de nye firepunkts bremselysene, både funksjonelt og visuelt. De brede skuldrene over bakhjulene minner om 911. Flanken er også typisk Porsche. Fra denne vinkelen ser hver muskel ut til å være spenningssatt – som et rovdyr som er klart til å sprette.

Det skal være en porsjon magi når du handler Porsche. Macan har magiske evner. Macan er kompakt, lettkjørt og overrasker med oppsiktsvekkende dynamikk.

 • Spesifikasjoner
  • 265HK
  • 0-100 på 6,4s
  • Toppfart 232 km/t
  • Bredde: 1.922mm
  • Lengde: 4.726mm
  • Tilhengervekt 2000kg

Lys opp hverdagen

I frontlyktene sitter det en sentral LED-lampe for fjern- og nærlys, omkranset av fire tilleggsmoduler som både har kjørelysfunksjon og støttefunksjon for hovedlyset, når dette er påskrudd. De har også tåkelysfunksjon når denne velges. Det mest synlige er det sammen-hengende lyspanelet bak, som forbinder de nydesignede baklyktene.

Får deg fram

En Porsche leverer mer enn kraft alene. Eksempelvis det aktive firehjulsdriftsystemet Porsche Traction Management (PTM), trekkraft, sikkerhet, fremragende styring og eksepsjonell håndtering. Alt sammen klare bevis på tradisjonell Porsche engineering.

Kontakt oss

Vi besvarer gjerne dine spørsmål.
Nå kan vi også hjelpe deg via chat.
Kontakt

Følg nyhetsbrev fra

Meld deg på

Følg nyhetsbrev fra
Porsche Center Porsgrunn

Meld deg på