Polestar Porsgrunn søker Polestar Specialist

Hva vil du gjøre?

Polestar-teamet er fremoverlent, og ønsker å skape høy aktivitet og synlighet ved å arrangere eventer og tilby prøvekjøringer der kunden er. En spesialist vil dermed bidra på testdrive-eventer ved ulike lokasjoner i vårt distrikt, som er alt fra Grimstad i sør, Holmestrand i Øst og Kviteseid i Nord.
Som Polestar Specialist vil du sørge for at besøkende ved events og prøvekjøringer får inspirasjon og støtte til å lære om Polestar fra det øyeblikket de møter deg. Stillingen innebærer å tilby prøvekjøringer ved ulike events og bidra til merkevarebygging og ivaretakelse av Polestar sine verdier. Arbeidstid og mengde vil variere, og du må påregne å jobbe hovedsakling kveldstid og helger.
Polestar har skapt en av de mest innovative bilene som er laget, og du vil bidra til å levere en like innovativ og uforglemmelig kundeopplevelse. Du vil også:

  • Gi en skreddersydd opplevelse basert på gjestenes spesifikke interesser
  • Utdanne og inspirere kunder ved å svare på spørsmålene deres
  • Gjøre nysgjerrighet til intens interesse ved å introdusere mennesker for det spennende kjøretøyet og tjenestene som Polestar tilbyr
  • Bygge og vedlikeholde langsiktige forretningsforbindelser med kunder
  • Planlegge og gjennomføre prøvekjøringer og følge opp kundene gjennom kjøpsprosessen
  • Opptre som et forbilde for Polestars kultur og atferd

Hvem er du?

Som person er du nysgjerrig, kreativ og entusiastisk. Du har et kundefokusert tankesett, sterke kommunikasjonsevner og et empatisk instinkt som lar deg forstå behovene til menneskene rundt deg. Du er full av energi, selvmotivert og får ting til å skje. Du vet når du skal lene deg frem, og hvordan du kan jobbe med teamet ditt for å skape et tillitsfullt miljø og oppnå gode resultater sammen.

Din Erfaring

For å lykkes i denne rollen vil du ha en stor iver etter å lære, ha lidenskap for Polestar-merkevaren, deres dedikasjon til design og deres forpliktelse til bærekraft. Erfaring i bilindustrien er absolutt ikke et must for denne rollen. Erfaring med å jobbe i detaljhandelsmiljøer med sterke merkeopplevelser, salg, planlegging av arrangementer eller kundebehandling vil bli vurdert positivt. Rollen krever gyldig førerkort, flytende norskkunnskaper og mulighet til å jobbe kvelder og helger.

Arbeidsplass

Polestar Porsgrunn og tilhørende distrikt.

Er dette deg? Hvis du er interessert i å bli med i Polestar-familien, ikke nøl med å registrere søknaden din ved å klikke på søk her. Ved spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Leder Polestar Porsgrunn Silje Asdøl på tlf. 92295799 eller Leder Autostrada Porsgrunn Brede Bomhoff på tlf. 91752115.

Vi behandler alle henvendelser konfidensielt
Søknader tas i mot fortløpende. Tiltredelse vil skje etter avtale. Betingelser etter avtale.

Om arbeidsgiveren

Hos Autostrada er det kunden som er konge. Kundene våre er det viktigste vi har. Vi kjenner bilmarkedet, er kremmere og liker å gjøre inntrykk. Hos oss skal kunden oppleve å få full oppmerksomhet og den beste servicen.

Høres dette ut som noe for deg? Da sender du CV og noen ord om deg selv om hvorfor nettopp du passer for denne stillingen til:
Silje Asdøl

Mail: [email protected]

Tlf: 92295799

Merk søknaden med “Polestar Porsgrunn søker Polestar Specialist”

Frist snarest

Stilling: deltid