Polestar Porsgrunn søker Polestar Specialist

Autostrada har gleden av å være med å bygge Polestars historie ved Polestar Porsgrunn. Til vår aktivitet søker vi nå deltidsansatte som kan være med å levere eksepsjonelle kundeopplevelser.

Polestar er et nytt elektrisk høyytelsesbilmerke. Polestar tar sikte på å forbedre samfunnet vi lever i. Vårt fokus er på kompromissløs design og teknologi, og det er lidenskap og følelser som driver oss, mens det er elektrisitet og innovasjon som driver bilene. Produktene er perfekte, effektive og underholdende. I fremtiden er det ikke rom for snarveier, unnskyldninger eller kompromisser. Alle ansatte er all inn og dedikert mot ambisjonen, som er å lede bransjen og industrien fremover gjennom ren, progressiv ytelse. Polestar ser på en fremtid som er bærekraftig, problemfri og slående vakker. Polestar deler teknologi og teknisk ekspertise med Volvo Car Group, men går egne veier som en ledestjerne.

Hva du vil gjøre

– En Polestar Specialist samarbeider med de øvrige i Polestar-teamet om å levere en lærerik, oppslukende og spennende opplevelse til alle nåværende og fremtidige kunder.

– Polestar-teamet er fremoverlent, og ønsker å skape høy aktivitet ved å arrangere eventer og tilby prøvekjøringer der kunden er. En spesialist vil dermed bidra på testdrive-eventer ved ulike lokasjoner i vårt distrikt.

– Som Polestar Specialist vil du sørge for at besøkende ved eventer og prøvekjøringer får inspirasjon og støtte til å lære om Polestar fra det øyeblikket de møter deg. Polestar har skapt en av de mest innovative bilene som er laget, og du vil bidra til å levere en like innovativ og uforglemmelig kundeopplevelse. Du vil også:

– Gi en skreddersydd opplevelse basert på gjestenes spesifikke interesser

– Utdanne og inspirere kunder ved å svare på spørsmålene deres

– Gjøre nysgjerrighet til intens interesse ved å introdusere mennesker for det spennende kjøretøyet og tjenestene som Polestar tilbyr

– Bygge og vedlikeholde langsiktige forretningsforbindelser med kunder

– Planlegge og gjennomføre prøvekjøringer og følge opp kundene gjennom kjøpsprosessen

– Opptre som et forbilde for Polestars kultur og atferd

Hvem er du

Som person er du nysgjerrig, kreativ og entusiastisk. Du har et kundefokusert tankesett, sterke kommunikasjonsevner og et empatisk instinkt som lar deg forstå behovene til menneskene rundt deg. Du er full av energi, selvmotivert og får ting til å skje. Du vet når du skal lene deg frem, og hvordan du kan jobbe med teamet ditt for å skape et tillitsfullt miljø og oppnå gode resultater sammen.

Din erfaring

For å lykkes i denne rollen vil du ha en stor iver etter å lære, ha lidenskap for Polestar-merkevaren, deres dedikasjon til design og deres forpliktelse til bærekraft. Erfaring i bilindustrien er ikke obligatorisk for denne rollen, men erfaring med å jobbe i detaljhandelsmiljøer med sterke merkeopplevelser, drama, tale, undervisning, salg, planlegging av arrangementer eller kundebehandling vil bli vurdert positivt. Rollen krever gyldig førerkort, flytende norskkunnskaper og mulighet til å jobbe kvelder og helger.

Arbeidsplass

Polestar Porsgrunn, med base i Vestfold.

Er dette deg? Hvis du er interessert i å bli med i Polestar-familien, ikke nøl med å registrere søknaden din ved å klikke på søk her. Ved spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Leder Polestar Porsgrunn Silje Asdøl på tlf. 92295799 eller Leder Autostrada Porsgrunn Brede Bomhoff på tlf. 91752115.

Om arbeidsgiversen

Autostrada Arendal er en stolt, komplett Volvo-forhandler med nybil, bruktbil, delelager og verksted.

Hos Autostrada er det kunden som er konge. Kundene våre er det viktigste vi har. Vi kjenner bilmarkedet, er kremmere og liker å gjøre inntrykk. Hos oss skal kunden oppleve å få full oppmerksomhet og den beste servicen.

Frist snarest

Stilling: fast

Høres dette ut som noe for deg? Da sender du CV og noen ord om deg selv om hvorfor nettopp du passer for denne stillingen.

Silje Asdøl

[email protected] eller tlf 92295799