Service og verksted

Uansett om du bor i Skien, Porsgrunn, Notodden, Seljord eller Arendal har vi det som er noen av Norges beste bilverksteder. Våre bilverksteder gjør alle typer reparasjoner, EU-kontroll og servicer utføres av vårt team med fagutdannede teknikere.

Visste du at jevnlig service er den beste måten å opprettholde verdien på bilen din samt sikrer at den holder den samme høye kvaliteten lenger?

Vi har sertifiserte Volvo, Porsche, Jaguar, Range Rover, Land Rover, Mercedes Benz, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Peugeot og Subaru-mekanikere, som også kan betjene blant annet BMW, VW, Ford og Audi. Foruten service håndterer vi også alt av oppretting av karosseri og lakkskader på alle bilmerker. Vi har også verksted sertifisert for Fiat bobiler inntil 3500kg.

På tide med EU-kontroll? Få den utført hos en av våre verksteder.

Service

Serviceverksted
EU-kontroll
Skrur på alle bilmerker
Skade og lakk
Rutebytting
Deler og tilbehør
Bilpleie
Smart Repair
Dekkhotell
Levering på døra

Hos oss er kunden konge

Autostrada består av et motivert team på ca 160 personer som alle ønsker å gi den den beste kundeopplevelsen. Vi lever for og med kundene våre, i alle våre seks butikker i Porsgrunn, Arendal, Notodden, Seljord og Kongsberg.

Vår stolthet er din trygghet

Som bil-eier er du sannsynligvis opptatt av at bilen din skal ha best mulig service. Det får den garantert hos oss som merkeverksted for både Volvo, Porsche, Mercedes Benz, Peugeot og Kia. I tillegg sikrer du deg garanti på jobben som utføres.

Våre bilmekanikere har spesialkompetanse som autoriserte teknikere. Vi kan med hånden på hjertet si at vi utfører den beste servicen for din bil.

Det å følge de faste serviceintervallene er forebyggende i forhold til driftssikkerheten på bilen din. Dette er noe du ikke kan unngå å gjøre selv om du kjøper en helt ny bil. Risikoen for at bilen bryter ned og får deg til å bruke mer penger på reparasjon, vil være rimelig høy hvis du ikke tar den til regelmessig service.