Autostrada Seljord Bilpleie

Unn bilen din bilpleie av ypperste kvalitet. Det er ikke bare utsiden av bilen som teller. Innsiden av bilen er like viktig! Vi hjelper deg å ta vare på bilen din slik at den får den beste behandling og bilpleien. Med en genuin interesse for bilpleie har vi siden 2007 opparbeidet oss en solid kompetanse innen faget. Vi tilbyr alt fra enkel vask, til full Ditec beskyttelse av lakken med opp til 9 års holdbarhet, montering av solfilm, firmalogoer og folie. Interiørrens, og vedlikehold av skinninteriør.

Ta kontakt så lager vi en pakke for din bil.

Utvendig vask        

Standard

Pakken inneholder:

Avfetting

Felgrens

Rustpratikkelfjerning

Utvendig håndvask med voksshampoo

Kr. 690,-

Utvendig vask 

Premium

Pakken inneholder:

Avfetting

Felgrens

Rustpratikkelfjerning

Poleringsvask

Kr. 1299,-

Kontaktinfo

Dyrskuvegen 2, 3840 Seljord

472 81 460

Åpningstider:
Man – Fre kl 08.00 – 16.00

Hvorfor bør du investere i bilpleie?

Bilpleie som behandling av bilens lakk, interiør eller glass gir gevinst på mange områder.

Bilpleie gir gevinst ved salg!

Forskjellen på en behandlet og ubehandlet bruktbil vil som oftest ved salg utgjøre mange tusen kroner. Langt mer enn selve behandlingen koster. Dette gjelder både lakk og interiør.

Det kan være avgjørende for om det blir en handel eller ikke, og særlig avgjørende for om du får den prisen du mener er riktig.

Behandlet bil varer lenger!

For deg som ønsker å ta vare på din bil, er behandling av bilens lakk og interiør av største betydning! Om du har en ny bil, så vil en behandling hos oss gjøre den langt mer motstandsdyktig mot småskader og slitasje enn bilens originale tilstand.

Mange sørger for bilpleie en gang i året. De sparer mange tusen kroner i senere vedlikehold, og nyter godt av en pen og velbehagelig bil, som holder seg slik i mange år, og har høyere annenhåndsverdi en en ubehandlet bil.

Ser du på en lakkert flate under mikroskop, så ser den ut som et månelandskap, dvs. en ujevn overflate full av kratere. At smuss og luftforurensning setter seg fast på en slik overflate er derfor lett å forstå. En lakkflate som er full av smuss, gir ikke den glansen som den burde. Det er umulig å få denne glansen igjen ved vask eller ordinære rensemidler.

Men at du mister glansen er ikke det verste. Smuss og forurensning i kombinasjon med syre i lufta gjør at en oksyderingsprosess starter i lakken. Dette gjør den enda mer matt og uren. Voks og diverse rensemidler makter ikke mye overfor denne prosessen. Det trenges en dyprengjøring med rubbing og polering. Enkelt fortalt slipes det helt ytterste lakklaget ned til originalfargen vises. Denne overflaten beskyttes så gjennom rubbing og spesialpolering

Med riktig bilpleie blir bilen “ny” igjen!

Har du en bil som er noen år gammel, er det en ekstra god grunn til å behandle den. Vi opplever stadig at eldre biler får ett nytt utseende, både innvendig og utvendig. F.eks. vil en innvendig tekstilrens med impregnering skape en nyhetsfølelse selv i en eldre bil.

Dette skaper nye verdier og opplevelser. Din bil vil også få et lengre og bedre liv, parallelt med at din lommebok også vil være mer fornøyd.

Se oversikt over våre avdelinger

Følg oss på facebook