Bildeler og tilbehør som passer deg

TILBEHØR

Uansett hvilken bil du har finner du riktig tilbehør til bilen din hos oss.

Vi fører alt av originalt tilbehør til våre merker, samt kvalitetsprodukter fra produsenter som eksempelvis Thule og Skiguard. Er du på jakt etter skistativ, sykkelholdere, barneseter eller hundebur vet vi hva som passer din bil best. Du skal være trygg og samtidig føle du har gjort et godt kjøp når du handler tilbehør hos oss. Derfor selger vi kun merker vi vet holder høy kvalitet, til konkurransedyktige priser.

Derfor bør du velge Autostrada

  • Konkurransedyktige priser
  • Spisskompetanse på produktene vi selger
  • Alt av originalt tilbehør til alle våre merker
  • Kun merker og produkter av høy kvalitet

Vi hjelper deg med

  • Personlig veiledning tilpasset din bil og dine behov
  • Barneseter og sikring av barn i bil
  • Hundebur
  • Transportsystemer som skiboks, skistativ, sykkelstativ og takstativ
  • m.m

BILDELER

Vi hjelper deg med alt av deler til din bil.

Velg originaldeler slik at du får deler som er produsert etter bilfabrikkens spesifikasjoner og kvalitetskrav! Det tryggeste og beste er om vi gjør jobben for deg. Vi gir garanti på vårt arbeide og våre deler. Videre bruker vi kun originaldeler, som sikrer kvaliteten til din bil hele veien.

Velg avdeling

TILBEHØR

PorscheVolvo

Originale frontruter -viktigere enn du tror!

I nyere biler er frontruten en viktig del av sikkerhetssystemene og utstyres med antenne, kamera og laser. Herfra styres viktige funksjoner bak sikkerhetssystemer som Driver Alert, autobrems, avstandskontroll og trafikkskiltinformasjon. Hvis du må bytte frontrute som er utstyrt med kamera og laser, må du erstatte den med en som har de samme egenskapene som originalruten vi har utviklet spesielt for din bilmodell. Bilens sikkerhetssystemer er nemlig svært sensitive overfor optiske toleranser, glasstykkelse og vekt.

Polestar effektoptimering for Volvo

Økt effekt. Uten avgift. Samme utslipp. Mer kjøreglede.
Polestars ingeniører har tatt et helhetsgrep for å løfte kjøreopplevelsen til et nytt nivå. Opptil fem nøkkelfunksjoner blir optimalisert for å tilby raskere respons, bedre balanse og mer intuitiv kjøring. Resultatet er en bil som reagerer raskt og forutsigbart, noe som er viktig for alle som liker aktiv kjøring. Den originale garantien og serviceintervallene påvirkes ikke, og heller ikke drivstofforbruket eller utslippsnivåene.

Les mer om Polestar effektoptimering