Over 27 år med lidenskap

Siden oppstarten for 27 år siden har vår visjon vært klar: Vi skal selge deg den bilen du egentlig ønsker deg – og på kjøpet levere en service slik at du alltid kommer tilbake

Etter over 35.000 solgte biler med mye glede og entusiasme, er vår visjon fortsatt den samme. Vi har aldri hatt større muligheter til skaffe deg din neste drømmebil. I våre fem butikker i Porsgrunn, Skien, Arendal og Notodden finner du alltid et godt utvalg med premium importbiler, som vi har bygd opp selskapene med, og modeller fra våre andre offisielle varemerker.

Autostrada er autorisert forhandler av Jaguar og Land Rover i Telemark og Vestfold , Porsche i Vestfold og Telemark, Volvo, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional og Jeep i Telemark, samt Peugeot og Mercedes-Benz i Notodden. Vi dekker også Volvo i Aust-Agder. I tillegg selger vi modeller fra bla. Ford, BMW, Mercedes og Audi.

Gjennom vårt unike europeiske leverandørnett – bygget opp og utviklet av oss over flere år – har vi svært gode muligheter til å skaffe deg akkurat den bilen du ønsker deg, uansett merke og modell. I tillegg har vi alltid en rekke attraktive modeller på lager.

Alle våre biler gjennomgår omfattende tester; dette gir trygghet for bilens tilstand. Vi kan derfor tilby inntil 5 års Autostradagaranti. Se salgsbetingelser og garantivilkår. Og du kan selvsagt skreddersy ditt bilkjøp etter egne behov: Kjøp, lån, leie, forsikring – vi har den beste billøsningen for deg.
For Porsche Center Porsgrunn gjelder salgs- og garantivilkår som beskrevet på porsche.no.

I Autostradateamet er det du som kunde som styrer vår arbeidsdag. Din henvendelse skal alltid få vår største oppmerksomhet – enten det gjelder den første kontakten med oss, etterbestilling eller ved behov for verkstedtjenester.

Du finner drømmebilen hos Autostrada!
×